LIFESTYLE | WISHLIST : 30th Birthday

Go shorty, it almost is your birthday..

Het is september en dat betekent mijn verjaardagsmaand. Eind deze maand, de 26ste om precies te zijn, ben ik jarig en het is een speciale. The big 3 0. ;) Wat staat er op mijn wensenlijstje? Dat zal ik je vertellen!

Jarig zijn, de ene vindt er helemaal niks aan en de andere vindt het geweldig. Ik heb het laatste.. haha. Ook al is het voor mij dit jaar voor het eerst erg anders..

Birthday year 1986. ❤️ / photography by: @katherineannrose + @lukegriffin1  #sj1986:

Vooral als klein meisje was ik al een dag van te voren helemaal zenuwachtig en nieuwsgierig. Om 5 uur in de ochtend stond ik serieus al bij mijn ouders aan het bed, om vervolgens nog eeeven terug gestuurd te worden, of voor te televisie te worden gezet. Jarig zijn is gewoon de shit. Lol. En eigenlijk vind ik dit toch nog steeds, iedereen waar ik veel om geef bij elkaar.. voor mij. Dat is gewoon het liefste en leukste dat er is! :)

Ik vind het altijd leuk om voornamelijk speciale cadeaus te vragen. Die lang mee gaan en in de toekomst mij laten denken aan degene die het mij gegeven hebben.

wishlist-birthday30

OORBELLEN | Buddha to Buddha | Chain
Al een tijdje heb ik mijn zinnen gezet op deze beauties van mijn favoriete sieradenmerk. Ze passen bij mijn ring en bij mijn armband uit de chain serie, die ik al een aantal jaren in mijn bezit heb. LOVE!

HORLOGE | IKKI | Cosmo
Een nieuw horloge is geen overbodige luxe. Al een hele tijd draag ik mijn horloges niet meer. Ze zijn mij allemaal veel te grof en te groot geworden. Maar dit schattige horloge in rosé kleur is toch wel zo leuk! Samen met mijn moeder, heb ik deze een aantal weken geleden uitgekozen. Echt iets waar ik weer een hele tijd plezier van ga hebben! :)

ARMBAND | IXXXI | Rosé star
In een GET MY LOOK artikel dat ik eerder dit jaar schreef liet ik mijn IXXXI ring zien en vertelde ik al iets meer over deze zilverkleurige armband met rosé kleurige ster. Ook dit is een cadeau waar ik een hele tijd plezier van zal hebben.. sieraden geven aan deze ekster is gewoon een goed idee. ;) haha.

Afbeeldingsresultaat voor flowerbomb

CADEAUBON | ICI Paris | V&R Flower bomb
Op dit moment, is dit de cadeaubon waar je mij veel meest plezier mee doet. Ik heb wat parfum betreft nogal een dure smaak.. Got it from my grandmama, i think haha. Ik kan gewoon echt niet zonder het luchtje Flowerbomb. Zooo lekker!

TAS | Zalando
Ik heb veel gave tassen gezien, alleen ben ik er nog niet helemaal uit. Hij moet in ieder geval handig zijn en net wat groter als de tas waar ik op dit moment dagelijks mee rond wandel.

CENTJE | Tattoos
Helaas.. moet ik iemand op deze dag heel erg missen, mijn lieve paps. Ik wil met een deel van de centjes die ik krijg een kleine tattoo laten zetten. Toen ik mijn eerste liet zetten, het strikje, symbolisch en met één van mijn goede vrienden die ik moet missen in gedachten. Reageerde hij verrassend positief ( ik poepte hem echt een beetje haha ) en vond hij hem zelfs erg mooi. Hij snapte het en dat maakt het in dit geval voor mij ook bijzonder om iets speciaals voor hem te vereeuwigen en bij mij te dragen. Mis jou..

Genoeg te wensen! Leuk om te delen. Maken jullie ook lijstjes? Of laten jullie je compleet verrassen? Ben ik niet zo huul er goed in.. ;) haha

liefshes-03

4 gedachtes over “LIFESTYLE | WISHLIST : 30th Birthday

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s