FASHION | GUEST STYLIST : Sweet Rebel Melanie

Cousins are friends that will love you forever..

Precies een jaar geleden stijlde Melanie een hele coole outfit voor op het blog! Ik vind het wel weer een tijd voor een herhaling!

De inmiddels 11 jarige Melanie heeft al een aantal jaren een eigen mode style! En dat vindt haar grote nicht echt super stoer en leuk natuurlijk! Stoer is dan ook het sleutelwoord van het stijltje van deze kleine dame!

Het is heel cliché, maar wat worden mijn neefje en nichtje groot en wat gaat het snel! Zo zijn ze nog aan het springen en brabbelen.. en opeens zijn het wijze kleine grote mensjes aan het worden! Haha. Ik kwam deze drie foto’s tegen en vindt het zo een leuk gezicht! Je ziet haar groeien!

Kids Clothing, bomber jacket, fall style #chasinivy:  Finger in The Nose Spring - Summer 2015 Buddy Light Moss Green - Unisex Bomber Jacket Tama Snow Grey - girl skinny Fit jeans:  Cool kids fashion ... What do you think about these shoes to go with the outfit: http://www.superfit.de/produkte/3-00182-01/heel #superfit #kids #fashion:

Patchwork, bomber jackets, vrolijk, kleurrijk..  met hier en daar een glittertje.. dit alles met een stoere touch.. Dat is Mel! En wat mij betreft staat het haar ook erg goed! Ze is een pittig dametje, die opnieuw weer een hele leuke outfit gestyled heeft. Je ziet hem hier! :)

Be the reason someone smiles today..

melaniesstyle-04

OUTFIT
Bomber jack: Jdiamonds | Coolcat
Sweather: Dtopcrop | Coolcat
Short: Afringe | Coolcat
Maillot: Glitter beige | H&M
Enkellaarsje: Clic! | Nelsons

ACCESSIORES
Sjaal: Castlerock | Pieces
Armband: Nathalie XS | Buddha to buddha
Rugzak: Navy blazer | Pieces

Melanie haar favoriete winkel is de coolcat, dat zie je ook sterk terug komen in de kledingstukken die ze bij elkaar heeft uitgekozen. Ik snap het wel! Tienermeiden kunnen bij deze keten goed terecht! Wat echt bij Mel past en haar kledinstijltje wat mij betreft super eigenzinnig maakt.. Is het combineren van korte jeans en shorts met een maillot. Het staat haar erg leuk!

Namens Mel en namens mij natuurlijk.. bedankt voor het lezen. Vinden jullie het wat? :)

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | GUEST STYLIST : Sweet Rebel Melanie

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s