FASHION | 2 FOR 1 : Floral Blouse

Trust the magic of new beginnings..

Het jaar is bijna voorbij, dus.. op de valreep introduceer ik een nieuw topic binnen de Fashion categorie op het blog! 1 kledingstuk.. stylen en dragen op 2 verschillende manieren!

Het samenstellen van kleding setjes, is natuurlijk ideaal!  Ik ben meer dan voor, maar.. het kan ook anders!

Één kledingstuk, meerdere mogelijkheden! Eigenlijk, doe ik dit zelf altijd toepassen als ik er op uit ga en ga shoppen. De vraag stellen.. Kan ik hier veel mee?!

En ook bij het geven van styling advies, geef ik dit vaak als inspiratie tip mee.

Chic In The City - Sheinside White Multi Floral Print Full Midi A-skirt by Hapa Time- ~LadyLuxury~:  Stitch fix - this is 100% my style. Casual chic.:  Hermes- classic!  This would have looked good in 1950 and it will still look…:  Layer a cropped sweater over a crisp button up for a classic desk to dinner look. Leather leggings and leopard flats add an edgy vibe!:

Je hebt verschillende kledingstijlen.. hierboven zie je de 4 stylen die bij mij passen!

ROMANTIC | Kantjes, bloemen, zachte kleuren.. ik was altijd al een echt meisjes meisje en deze lieve en vrouwelijke kledingstijl meet ik mijzelf regelmatig aan.

CASUAL | Een goede jeans, mooie basics en neutrale kleuren.. niet teveel poespas dus. Dit stijltje, soms in combinatie met trendy.. draag ik, als je mij in het dagelijks leven tegen komt.

CLASSIC | De naam zegt het al, klassieke en tijdloze kledingstukken. Elegant en lady-like. Denk aan een LBD, mooi colbert, kokerrok dit in de kleuren zwart, wit, donkerblauw of beige.

TRENDY | Fashion is my passion! Dus ik vind het meer dan leuk om op de hoogte te zijn van trends in de mode. En draag ze met liefde! ;)

Binnenkort zal ik in een ander artikel wat meer vertellen over al de verschillende kledingstijlen! :)

2for1-floralblouse-01.png

OUTFIT

Blouse : Lost ink | Zalando
Kokerrok : Zwart | H&M
Hakken : Anna Field | Zalando
Stretch jeans : Bleached look | Esprit
Veterlaarsjes : Pier One | Zalando

ACCESSOIRES

Horloge : Ikki Cosmo | Wehkamp
Armband : Quote “Dream Big” | My-jewellery

Een vrolijke blouse of top met een bloemenprint is meer dan leuk om in bezit te hebben. Deze blouse hebben mijn moeder en haar vriendin voor mij uitgezocht. Heel erg blij mee! Leuk om op een dagelijkse dag te dragen.. met een vest eroverheen of zoals op de foto.

Wat niet te zien is op de foto.. de blouse heeft goud en glimmende streepjes. Dit maakte hem voor mij ook de ideale feest blouse en dus droeg ik hem met een hele mooie en goede kokerrok van de H&M (voor maar € 9,99!) en een paar leuke pumps!

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en dat jullie leuke kerstdagen hebben gehad!

Please contact me if you are looking for  a DJ https://www.djpeter.co.za/dj, Photo booth https://www.photobooth.durban/boothfun, LED Dancefloor http://www.leddancefloor.info/dancefloor, wedding DJ  https://www.kznwedding.dj/djs, Birthday DJ https://www.birthdays.durban/dj or Videobooth  https://www.videobooth.durban/fun for your Product activations, Weddings, Corporate Events ,Functions, Birthday Parties or School Functions:

Fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en modieus 2017 toegewenst!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s