FASHION | GUEST STYLIST : Mel’s Party

Completely, totally proud of you..

Heel erg fijn zo’n kleine mode stylist in de dop! Vorige week vroeg ik mijn kleine vriendinnetje wat ze graag zou dragen met oud en nieuw. Deze week kreeg ik een mailtje van m’n kleine slimmert met haar outfit!

Ik kan het nog zo goed herinneren.. het kleine spring in het veld dat stuiterde door de kamer. Nu al een hele dame met eigen wil en stijl. Zoals ik in haar vorige artikel heb omschreven.

Melanie-zit

Melanie heeft nog geen mobiele telefoon, maar wel een tablet waar ze met haar grote nicht mailtjes op verstuurd. Met leuke berichtjes, foto’s, smilies of sinds kort met een outfit. Ook dit keer.. kreeg ik de links van haar geshopte outfit in mijn mailbox. Glitter & zwart wit en toffe tiener feest look in Melanie Style!

Hierbij heb ik zelf zoals gebruikelijk in mijn mode artikelen nog een aantal leuke plaatjes gevonden die passen bij het thema van Mel’s outfit.

House of Jamie A/W 2015 - Paul & Paula:  girls outfit:  Bandit kids x Pax and Hart - Life With Faye Blog:

Printjes, glitters, zwart wit met een stoer randje. Dit is altijd goed met de feestdagen! En ik vind het voor de meiden ook erg leuk. Vooral de print kledingstukken die je veel ziet op dit moment!

Forget the rules! If you like it.. wear it!

melaniesstyle-02

OUTFIT:

Baseball jack: Jill | Shoeby kids
Tshirt: Offwhite, Femke | Shoeby kids
Short: Denim zwart | Coolcat
Glitter maillot: Grijs | H&M kids
Low booties: Luipaard | Shoeby kids

ACCESSOIRES:

Tasje: Mini barclay leopard | Hipvoordeheb
Muts: Sterren | Shoeby kids
Riem: Heart | Shoeby kids
Ketting: Zilver M | Lucardi
Oorbellen: Sterren | Jibfashionstore

Wat ben ik opnieuw weer onder de indruk! Helemaal gek van de laarsjes en het jack dat het dametje voor haarzelf heeft uitgekozen. Geen vuurwerk meer nodig! Haha. Daarbij heeft ze het M kettinkje van mij gekregen als Nicht Pietje ;) en vind ik voor haar en voor mezelf de oorbelletjes zo ontzettend leuk! Twinkle twinkle little star.. :)

Bedankt voor het lezen en namens Melanie en mij hele fijne, glitterige en feestelijke feestdagen toegewenst! Haha x

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | GUEST STYLIST : Mel’s Party

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s