PERSONAL | HELLO NEW YEAR !

This year i will be stronger, braver, kinder and unstoppable..

De beste wensen lieve lezers! Het jaar 2016, tijd voor goede voornemens.. tijd voor een jaar vol nieuwe uitdagingen. Ik ben er klaar voor! Hoe kijken jullie tegen dit nieuwe jaar aan? Plannen? Voornemens?

2016

Normaal gesproken, ben ik eerlijk gezegd niet echt van de voornemens. Niet zo zeer omdat ik het niks vind hoor, meer om mezelf geen verplichtingen op te leggen. Hoe vaak mensen het niet roepen en vervolgens nog geen maand zich hieraan houden. Flinke teleurstelling toch?

Vorig jaar, had ik wel een goed voornemen. Geloven in mezelf en echt van mezelf houden. Hier speelde ik dan wel een beetje vals in, want het voorwerk was al een beetje gedaan. Door omringd te zijn met een hoop lieve schatten die de afgelopen 5 jaar, mij zo geholpen en gesteund hebben.. door dik en dun. Erg toepasselijk ook ;) Hierdoor heb ik kunnen doorzetten en ben ik meer gaan geloven in mezelf.

weightloss

Tijdens het samenstellen van de 9 instagram foto’s van 2015, kwam de linkse selfie voorbij. Deze foto heb ik gemaakt in een pashokje tijdens het winkelen voor feestdagen outfits in December 2014. De rechter foto heb ik gemaakt op de laatste dag van dit jaar.. December 2015.

Natuurlijk wist ik, dat ik ben afgevallen. Ik heb zelfs de reis en de ervaring gedeeld hier op mijn blog. Door over mijn gewichtsprobleem, de pesterijen en de weg naar nu te schrijven.. heb ik het waarschijnlijk ook zo goed kunnen volhouden. Dank u blog en lieve volgers. :)

De eerste kilo’s verloor ik door de zorgen en het vele ziek zijn. Ik ging kleine aanpassingen te doen, niet voor de hele wereld, maar voor mezelf. Meer bewegen, experimenteren met eten salades, vegetarisch, meer vis en kip, snoep momenten inplannen, water water water drinken en voornamelijk mij er niet de hele tijd druk om maken en erover denken. Val ik af, top.. zo niet, ben ik regelmatiger, rustiger en bewuster gaan leven.

instagram9-2015

This year i will be fierce !

Wat er dit jaar op mijn doelen lijstje staat? En dus stiekem weer als goed voornemen mag worden gezien.. haha. Verder gaan in de doorzetters-stand, in mezelf geloven.. en mij richten op mijn herstel en de weg die ik hiervoor ga bewandelen. Let’s do this!

Wat ik dus ook in 2016 iedereen mee wil geven is, hou van jezelf!

Bedankt voor het lezen, lovies!

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s