FASHION | OOTD : Always right Black & White

Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place..

Het is alweer een aardige tijd geleden dat ik zelf een mode artikel heb samen gesteld. Na 2 outfits gestyled door mijn tiener nichtje, nu weer een outfit voor de dames, styled by me, jippie! :)

Als ik een OOTD artikel publiceer, stijl ik deze altijd rond een outfit die ik zelf onlangs gedragen heb. Doordat ik zoveel moe ben, ben ik ook iets minder stijlvol gekleed en minder met mijn outfits bezig als normaal. Logisch..

Zwart en wit. Kleden in deze ‘kleurstelling’ is in mijn ogen altijd goed. Voor iedere leeftijd, man of vrouw.. het is chique en dit is de uitstraling die je toch wilt hebben met kerst en oud en nieuw.

How does she look so great??? If I wore sneakers with this outfit I would looked ridiculous.:  Plunging V-neck Lbd, street style, fashion, LBD, little black dress, outfit, urban, trainers, bomber, bomber jacket, women's, women's fashion,:  Chic maxi in black and white. this is so so elegant and empowering, #love:

Naast het dragen van deze combinatie tijdens de feestdagen, is het eigenlijk altijd goed! Lekker basic,stoer, ladylike, gala.. ik kan nog wel even door gaan. Ook is het met veel gave accessoires heel tof af te stijlen. Een felle kleur erbij, een luipaarden clutch of riem, glitter schoenen. Have fun my ladies!

image

Tijdens mijn uitstapje naar Utrecht met mijn lieve zusje een paar weken geleden, kwam ik zo’n ontzettende leuke zwart witte blouse tegen! Ik draag graag blouses en deze was perfect voor de feestdagen en nog flink in de sale ook.Naast chique met m’n kokerrok, kan hij ook ook heel leuk met een jeans en wat stoerder afgestyled. Fan! :)

alwaysrightblackandwhite

OUTFIT:

Jas: Zwart met pofmouw | H&M
Jeans: Spot | Modemusthaves
Rok: LTB Julla | The stone
T shirt: Hillie “Shake it off ” | Josh V
Veterschoenen: Mint&berry | Zalando

ACCESSOIRES:

Clutch: Geisha | Josh V
Horloge: City black | Swarovski
Armband: Esther XS | Buddha to buddha
Oorbellen: Esther studs | Buddha to buddha
Ring: Stone, black | Swarovski

Weer een outfit kunnen samenstellen met eigenlijk geen items die ik niet zou willen hebben haha. Gek op de oorbellen van buddha! Maar dat kan ook niet anders.. Verder vind ik het horloge en de ring die ik erbij gezocht heb echt zo chique en stoer, favoriet! En het shirt van Josh V, een goede quote kan ik waarderen.. ;)

Shake It Off // Inspirational Prints #Motivational #quotes:

Het heeft even geduurd, maar ‘ m’n skills ‘ komen weer tevoorschijn! Positief, gemotiveerd en met mijn liefde voor stijl het nieuwe jaar in. :)

Dragen jullie graag zwart wit gecombineerd? Laat je mening achter, vind ik leuk!

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | OOTD : Always right Black & White

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s