FASHION | GUEST STYLIST : Meme

I don’t call it a dream.. i call it a plan..

Hi iedereen! Opnieuw heb ik een tijdje geen artikel online gezet. Helaas ben ik goed ziek. Ik zal er eens wat meer duidelijkheid over geven.. als ik dit durf. Anyway! Vandaag een mode artikel niet gestyled door mij maar door mijn kleine vriendinnetje..

“Lieve Hessie! Zal ik jou helpen omdat je ziek bent? Ik wil ook stijlen!” Dit vroeg mijn niet meer zo’n kleine tiener nichtje van 10. En natuurlijk mag dat van Hessie, komt er tenminste nog iets online! :) Daarnaast was ik erg benieuwd naar wat die kleine meid in petto zou hebben.

GADELLA_IMG_0210.jpg

MELANIE’S STYLE

Mijn kleine nichtje heeft de mode en styling gene van haar grote nicht en van haar lieve moeder. Ze is maar al te graag en al van kleins af aan in de weer met haar moeder om mooie bloemstukken te stijlen, of met mij aan het verven, knutselen en outfitjes uitzoeken.

Haar persoonlijke stijl past bij haar persoonlijkheid. Stoer, uitgesproken en vrolijk. Haar lievelingskleur op dit moment is dan ook blauw en aqua. Dit zullen jullie terug zien in haar look zo meteen!

meme-01 meme-03 meme-02

Zoals in mijn gebruikelijk OOTD artikelen ook dit keer een aantal leuke voorbeelden. Kleine fashionista’s gekleed in de stoere rebelse stijl van kleine diva Meme. :) Ook hierbij mocht en wilde madame natuurlijk mee kijken, dus zijn we samen gaan snuffelen op Pinterest. En toen was ze helemaal enthousiast! Ik weet me outfit Hessie!

Style is a way of saying who you are, without having to speak..

melaniesstyle-01

OUTFIT:

Jack: met ritsen | COOLCAT (sale)
Shirt: Go shopping tekst | COOLCAT (sale)
Jeans: Ymira | COOLCAT
Schoenen: Millan by Replay | Zalando.nl

ACCESSOIRES:

Pet: Bloem zwart | COOLCAT
Tasje: Turquoise met hanger | Bart Smit
Ketting: Zilver met zikonia | Lucardi
Armband: Zilveren hart (graveren) | Lucardi
Oorbellen: Zilveren hartjes | Lucardi

Trots! Haha.. wat heeft ze een leuke outfit samen gesteld voor haarzelf! Is natuurlijk ook leuk om ‘budgetloos’ te shoppen, ieder meisje en iedere vrouw haar grote droom. ;)

Ik zie haar al helemaal wandelen in haar stoere look! Vooral de broek en het jasje vind ik erg leuk! Knap kind! Wat vinden jullie ervan?

liefshes-03

Ook gast styliste zijn op Mesmerizing love? Mail mij op hester@love4style.nl

 

 

 

4 gedachtes over “FASHION | GUEST STYLIST : Meme

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s