LIFESTYLE | CHRISTMAS : Boom!

Time will pass; these storms will pass.. and i will eventually be myself agian..

Doe wat je leuk vindt! Oké.. Ze gaat een poging wagen, na 3 weken blanco inspiratie en gebrek aan energie, plus geen back up artikelen.. haha. De maand december, de maand van DE feestdagen. Waar denk ik aan bij kerst? Aan liefde, familie, knus, cadeaus, lichtjes en.. de kerstboom!

Kerststukjes maken, bomen stijlen, kaarsschalen opmaken en eigen kerst decoratie maken.. noem het maar. Helaas ben ik dit jaar hier niet erg actief mee. Toch wilde ik wel graag een boom. Ik woon nu meer als 2 jaar in mijn poppenhuisje maar een boom heeft er nog niet gestaan. 

Alsof ze het kon ruiken, haha, vroeg mijn moeder of ik geen kerstboom wilde dit jaar.. gezellig, wordt je vrolijk van! En voor ik het wist gingen we op jacht en vonden we er 1, leuke maat, leuke prijs! Top!

image

En daar staat hij dan. :) Om toch een klein beetje creatief in de weer te zijn, mijn gedachten te verzetten en aangezien ik ook gewoon weiger meer als 3 euro voor 1 kerstbal uit te geven.. Whooot, ben ik gaan knutselen en de ‘low budget’ winkels afgegaan. Wibra, Action, zeeman.. het hoeft echt niet duur te zijn!

Ik vind het leuk om alles in de woonruimte bij elkaar te laten passen en ook de kerstboom mijn eigen stijltje te geven, die past bij de rest van mijn interieur. Hier hoef je natuurlijk niet voor te kiezen! Het leuke aan het decoreren van je boom is.. je kan hem zo druk, vol, vrolijk, kleurrijk of rustig decoreren als je wilt. Groot, klein, bling bling, dieren, bloemen, engeltjes.. you name it!

DREAMY TREES | modern, black and white & chique

Christmas:  Black, white & silver christmas tree:  Black-and-white striped ribbon wraps around a Christmas tree that's adorned with flocked branches and faux marble ornaments.:

Het rondneuzen op Pinterest kon niet achter blijven. Leuk om al die verschillende bomen te bekijken. Dit zijn 3 bomen die ik gewoon zo tof vind! Vrij divers en echt wel anders als mijn boompje nu, maar allemaal passend bij mij. De eerste afbeelding vind ik super origineel en.. scheelt stofzuigen! ;)

CRAZY FUN TREES | Rainbow, candy canes & shabby glamour

A Tree of a Different Color:  Beautiful Christmas Tree:  (via WINTER white Christmas / White Christmas tree and presents):

En.. ik kon het ook niet laten om een paar over de top, drukke en ergens aparte kerstbomen met jullie te delen. De kleurrijke regenboog boom, de yum yum candy cane boom en de glitter en glamour shabby chic boom! Funky.. maar toch stiekem ook wel super tof!

Hoe is jullie kerstboom gedecoreerd dit jaar?

liefshes-03

Een gedachte over “LIFESTYLE | CHRISTMAS : Boom!

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s