LIFESTYLE | CHRISTMAS: Wishlist

It’s the most wonderfull time of the year..

Wie schrijft die blijft! Dit keer ook in kerstsfeer. Cadeaus, ook dit speelt toch een belangrijke rol bij kerst. Het geven.. wat ik toch het leukste vind en het krijgen natuurlijk. Wat wensen jullie voor kerstmis?

Heel cliché.. wens ik natuurlijk dat ikzelf, mijn familie en mijn vrienden gezond en gelukkig blijven of worden. Daar kan geen cadeau dat ik op mijn wensenlijstje heb staan tegenop! :)

Shoppen.. is iets, wat ik graag doe.. maar dit is ongetwijfeld opgevallen. Daarnaast is het ook dat ik mijn ‘mode hart’ tevreden moet houden. :) Dit jaar kon ik dan ook best een lijstje maken voor de familie.

Hester’s wishlist

wishlist2015

Wij vieren zowel Sinterklaas als Kerst met z’n alle en trakteren elkaar op een leuk presentje in de zak en onder de boom. Meestal van de lijstjes die we voor elkaar maken. Of iets zelf bedacht en persoonlijk. Een leuke traditie als je het mij vraagt!

De Ariadne at home Agenda, hij is vrij groot.. groter dan dat ik gewend ben. Maar.. tijdens het doorbladeren werd ik er toch fan van, vol inspiratie en praktisch ingedeeld!

Het laatste kleine ixxxi ringetje om mijn velg een hele nieuwe look te geven. De eerste set heb ik voor mijn verjaardag gekregen van mijn ouders, zusje en haar vriend. Ze zochten allemaal een ring uit. Ik ben een echte fan van deze ringen!

image

Op dit moment heeft hij alle kleuren, rosé, goud en zilver. De combinatie is erg leuk en ik kan hem overal bij dragen! Van zusje Piet ;) kreeg ik het ‘Hestertje’ in het rosé en met de witte op mijn lijstje maakt het de ring weer helemaal af! I love IXXXI!

Daarnaast ben ik op mijn zacht roze tour wat de home deco betreft en zag ik 2 onwijs lieve kussen hoezen bij de H&M Home.

Let’s make a little magic..

Het oh zo lekkere en de plaats vervanger van mijn favoriete parfum van Victor en Rolf.. Black peony by zara. Wat ben ik toch verliefd op die geur! En na een aantal blogs te hebben gelezen over deze dupe, was ik verkocht! Gimme! haha

En als laatste is iets van Rituals altijd goed! Ben erg nieuwsgierig naar de gezichtsreiniging en een paar leuke bescheiden hart oorbelletjes of zilveren sterretjes zijn ook helemaal welkom! :)

Het boek Masterclass Ondernemen, heb ik inmiddels in mijn bezit! Als zo’n 10 jaar, misschien langer, vieren 4 vriendinnen en ik Sinterkerst!
image

Dit boek van Annic van Wonderen, founder van ilovefashionnews.com lijkt me al een tijdje fascinerend om te lezen. Het is en blijft mijn grote droom om zelf te ondernemen en hier wat meer kennis over op doen is nooit een verkeerd idee. :)

Wat wensen jullie deze kerst?

liefshes-03

Alvast hele fijne feestdagen iedereen! x <3

2 gedachtes over “LIFESTYLE | CHRISTMAS: Wishlist

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s