FASHION | KIDS : Pretty Jasmine

Like so many things, it’s not what is on the outside. It’s  the inside that counts..

Ik raakte geïnspireerd en vond het dus weer tijd voor een leuk outfit artikel voor de kids Dit keer in thema van de Disney princess Jasmine.

Aladdin is 1 van mijn favoriete Disney films. Ook die wereld vindt ik erg leuk, dat oosterse. Zoals het fata morgana ook bijvoorbeeld. Nou kan je mij ook nog steeds een film van Disney voorschotelen op ieder moment, welke dan ook. Gewoon leuk! :)

http://www.disneyparksmerchandise.com/wp-content/uploads/2013/05/JoeyChouAMagicalFlight.jpg

Toen ik, als kleine Hes, deze film voor het eerst zag vond ik vooral Jasmine en het vliegende tapijt helemaal prachtig haha. Hierna was mijn zusje dan ook regelmatig de pineut en mocht met mij meevliegen op het tapijt ( het Perzisch tafelkleed van mams of oma.. lol). Tegenwoordig rijden we maar gewoon met de auto. ;)

De zachte turquase of aqua blauwe heldere en pastel kleuren van Jasmine haar outfit zijn op dit moment helemaal hip en in de mode. Voor ons dames.. en voor de kleintjes ook!

A whole new world, a dazzling place i never knew..

crochet photo prop Disney's 'Jasmine' inspired princess dress/jumper and headband- size newborn or 0-3months on Etsy, $35.00 exactly what I'll make if B ever asked to be Jasmine or any sort of genie! Azaria is Jasmine for Halloween this year. Princess Jasmine Dress- Princess jasmine costume- Princess jasmine tutu dress
– Zoooo schattig die pakjes! Haha.

Jasmijn heeft een sterke en rebelse persoonlijkheid. De disney prinses die luistert naar haar intuïtie en daarnaast ook 1 van de mooiste prinsessen genoemd wordt wat haar looks betreft.

Ook dit keer ben ik weer even online gaan shoppen en heb weer zulke leuke kleertjes gezien. Van de week zag ik die kids op mijn social media tijdlijnen er weer zo schattig uit zien. En had ik een gesprek met 1 van mijn vriendinnen. Dat je die kleine dondersteentje helemaal naar hun kleine persoon kan aankleden met de leukste kleding. Zo leuk dat we er bijna jaloers op werden haha..

Hold your breath it gets better..

pretty-jasmine

OUTFIT:
Playsuit: Mango baby (sale)
Jurk: H&M meisjes
Topje: H&M baby
Harembroek: Hema

ACCESIORES:
Sandalen: H&M kids
Haarclips: H&M meisjes

Weer helemaal weg van alle leuke dingetjes! Ook dit keer is het meest zoals jullie zien, afkomstig van de H&M. Ze hebben gewoon echt leuke dingen en de prijsjes zijn ook leuk. Ik ben voornamelijk weg van het broekje met het topje en de lieve vlinder sandalen. So cute!

Wat vinden jullie van deze vrolijke kleur en de kledingstukken?

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | KIDS : Pretty Jasmine

  1. Wat ontzettend schattig weer. Die bovenste is echt zo leuk. Wij zijn vrijdag ook weer zo leuk geslaagd bij de primark. Ook schoentjes voor de bruiloft van Laura.

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s