PERSONAL | BULLYING : My story

Everyone has a story, listen to it before you judge..

Ze lijkt wel stoer, ze lijkt wel zelfverzekerd. Maar dat is ze echt niet altijd.. Ook ik verlies mijn kracht wel eens ook al lijkt dit niet altijd zo, zeker door deze oh zo fijne maatschappij.

Pesten, ik vind het verschrikkelijk! Naast fysiek geweld is dit even erg en pijnlijk en dat zeg ik uit ervaring. Niet omdat het een cliché zin is.

Zoals te lezen hier op ML, ben ik altijd al een voller mensje en ja ben ik natuurlijk gepest. Dat ik het woord natuurlijk in dit geval kan gebruiken is eigenlijk schandalig.

BEYOU0616

Little curvy girl
Een trage stofwisseling, aanleg, mijn lengte niet mee en gewoon een gezonde eter. Ik werd al geboren met dikke bovenbeentjes..

Doordat ik in de ogen van andere al mijn hele leven nooit genoeg ben en te dik, denk ik dat nu ook nog regelmatig over mijzelf. Het is een trauma.. als 10 mensen naar je glimlachen op straat en 1 lacht je uit of kijkt je vies aan…

Want ja mensen.. zo gaan wij mensen met elkaar om. Nice hu?!

Dan neem je automatisch toch dat stukje in je op en vervaagt het effect van de lieve glimlachen en positieve blikken en complimenten.

En daar moet ook ik dus dagelijks boven staan. En mezelf voor afsluiten. Nog steeds regelmatig!

Nu hoor ik gelijk mensen zeggen. ‘Niet naar luisteren joh ‘ ‘Die mensen zijn zelf triest!’ Waar ik het absoluut volkomen mee eens ben! Maar.. dit is gewoon niet helemaal mogelijk. It still hurts.

3 activities you can do with students to promote empathy and end the bullying of kids with learning differences like dyslexia, adhd, and asperger syndrome.

Ook al ben ik nu iets ouder, wijzer en wat slanker.. het zal altijd blijven voorkomen en het zal mij toch altijd wat doen. Ook al wuif ik het weg met een grapje, ook al maskeer ik het met mijn lach..

And now you know how one simple empty minded though or saying can hurt a person forever..

Binnenkort meer over pesten en wat ik toepas om er juist kracht uit te halen en mezelf en andere te helpen. :)

image

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s