FASHION | OOTD : Jumpsuit joy

Classy is the original black..

Het is alweer even geleden, maar ik heb weer een leuke outfit samengesteld naar aanleiding van mijn eigen. En dit keer werd ik extra geïnspireerd door mijn lieve vriendin en blogmama Kelly. Time for jumpsuits!

Jumpsuits of jumper, ze werden de afgelopen 2 jaar al steeds meer gedragen en ook deze zomer zijn ze weer helemaal hot! Trek ze maar weer uit de kast dametjes! :)

Jump for joy!

Festival Style: Romantic playsuit in cream, charcoal and blush  Monif C brings the belted jumpsuit trend to plus size fashion and it looks great! #UNIQUE_WOMENS_FASHION Womens Plus Size Fashion Unique Style Inspiration Urban Apparel #UNIQUE_WOMENS_FASHION  Zara Pale Pink Women's Summer Street Chic Jumpsuit by Hello Fashion

Ook hiermee kan je echt alle kanten op. Met print, strepless, kort, een mooie zwarte, met een jasje of leuke colbert.. noem maar op! Daarnaast zijn ze ook echt geschikt voor iedere stijl en echt te vinden in alle soorten en maten. Ik kwam weer een aantal mooie en toffe looks tegen op Pinterest!

blackjumper

– My outfit of the day

Jumpsuit: Miss etam | Kanten top (eronder): Vintage, from my momma | Ballerina’s: Primark

Deze jumpsuit heb ik al zo’n 4 jaar en als ik hem draag is dat voornamelijk met deze leuke top van mijn moeder eronder. Zij droeg deze top ook rond mijn leeftijd (super leuk!). Verder trek ik er ook regelmatig een jasje overheen. Een goede zwarte jumpsuit in het bezit hebben, is altijd een goed idee! :)

A outfit inspired by my joyful and powerful lady Kelly!

jumpsuitjoy

OUTFIT:

Zwarte jumpsuit: Whkmp’s Beachwave
Printed jumpsuit: Coolcat
Denim jacket: We fashion

ACCESIORES:

Sandalen: Jennifer by Tommy Hilfiger
Armband: Claire by Buddha to Buddha
Stamboom ketting: Mijnnaamketting.nl

Hoed: Floppy by Loavies.com

Ik moet als eerst zeggen, dat er echt een hoop gave jumpsuit (vooral in het zwart) te vinden zijn bij de wehkamp dit keer! En ze zijn op dit moment al begonnen met de sale, dat is altijd goed! Toch? ;)

Ver zijn mijn favoriete dit keer, de sandalen van Tommy, het eigenzinnige spijkerjasje en de jumper met de print. Deze vind ik op de 1 of andere manier ook super goed bij mijn lieve blog mama passen!

Zo.. weer een leuke post! Wat vinden jullie van de jumpsuits?

liefshes-03

Wil je ook een keer een persoonlijk outfit geïnspireerde artikel? Binnenkort meer.. x

2 gedachtes over “FASHION | OOTD : Jumpsuit joy

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s