INTERIOR | STYLE COLOR : Okergeel

Just keep calm and hire an interior designer..

Het woord okergeel heb je nog nooit zo vaak gehoord en gezien als de laatste tijd, hm.. naja misschien in de jaren 70, haha. Het is een kleur die helemaal hot is op dit moment! Je kunt het dragen, maar.. wat kan je het ook geweldig goed gebruiken om je interieur af te stijlen! :)

Pillow Cover Cushion Cover Be Happy in White on mustard yellow Linen | Sweet Natures Design:

Zelf.. heb ik deze kleur niet in mijn interieur, maar ga ik het hoogst waarschijnlijk toepassen op mijn balkonnetjes. Het heeft zo’n fijne zomerse uitstraling, ik word altijd erg blij als deze kleur op een goede manier wordt toegepast.

Okergeel heeft het effect van de zon. Het heeft een vrolijk effect en straalt tegelijkertijd warmte uit.

Hij stond al een tijdje te wachten als concept, het komt op verschillende manieren voorbij. In de woonbladen, tijdens woonprogramma’s.. en vorig jaar september, op de VT wonen en design beurs kon je er ook echt niet omheen!

Pincha en la fotografía para participar con tus fotos de internet en el concurso Photo Arena...:  In the main bedroom of product designer Anthony Joseph - one half of kitchenware company Joseph & Joseph - mustard textiles were chosen to complement the walls painted in Farrow & Ball's 'Mole's Breath'.:  Ik ben fan! Okergeel met donkergroen of -blauw. #Loods5:

De volgende afbeeldingen latn zien hoe je het prominent of bescheiden kan toepassen. Indoor of outdoor.. het maakt gelijk gezellig en zonnig! Vooral de meidenkast in deze kleur en de rest van de woonomgeving neutraal is mijn persoonlijke favoriet.

Mijn handen beginnen te jeuken.. eigenlijk al sinds mijn eerste kleur styling artikel. Het idee is om originele klein meubels te introduceren op Love 4 Style. Meubels die bijzonder zijn.. en dus ook niet in meerdere exemplaren aan te schaffen zijn. To be continued.. ;)

Interior design is a business of trust..

okergeel

FURNITURE

Fauteuil: Audrey | fashionforhome.de
Bijzettafel: Mahin | Robin design
Dekbedovertrek: Fragment yellow | Auping
Karpet: Vintage geel | Goossens wonen

ACCESSOIRES

Plaid: Merinowol | ookinhetpaars.nl
Kussen: Dot | Kwantum
Kandelaar: VT wonen mat | Bol.com
Pot: diamant trio | osdorp.nl

Er zijn weer erg veel leuke items te vinden online, zeker in okergeel! Ik heb gekozen voor vintage en moderne items. Het dekbed vind ik geweldig! Wel iets wat aan de prijs. Verder, ben ik grote fan van de vintage vloerkleden die je op dit moment veel ziet. In steeds meer kleuren! Tof! Ook het grafische plaid maakt iedere woonruimte helemaal af! Of.. lekker voor over de beentjes in de tuin..

Bezitten jullie iets in deze kleur in huis?

liefshes-03

 

Een gedachte over “INTERIOR | STYLE COLOR : Okergeel

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s