BEAUTY | NAILS : Marmer

I believe in manicures..

De weekenden zijn voor mijn veelzijdigheid en dus post ik wat speelser. ;) Ik ben helemaal weg van de marmer trend en ja! zelfs voor je nagels! Daarom vandaag meer hier over in de categorie beauty!

Als creatief dametje vind ik ook het experimenteren met nagellak en nailart erg leuk om te doen. Ik ben dan ook, met plezier, regelmatig verantwoordelijk voor het lakken van de nagels van lieverds om mij heen. Ook deed ik jaren lang de nagels van mijn omatje, de opper dame.

marble nails: White Marble Nails:  Marbled Turquoise:

De Pin-a-holic die ik ben, kwam bij het uitbreiden van haar borden dit effect tegen voor op je nagels, in allerlei kleuren zelfs.. en dacht gelijk, wow! Geweldig en.. hoe doe je dit!?

Deze vraag werd al snel beantwoord, door het world wide web.. We kijken gewoon een tutorialtje hier en daar en voila! We zijn een kunde rijker! ;)

Je kunt het met verschillende technieken aanbrengen. Het makkelijkst is de manier die ik heb toegepast op mijn eigen nagels. Daarbij is het ook echt vrij eenvoudig en hoef je dus geen nailart genius te zijn om deze unieke en super trendy nagels te ownen! I like it a lot!

marmernagels

Ik heb zelf gekozen voor wit marmer. Dit is op dit moment de grote trend, in interieur voornamelijk, maar ook je telefoon, laptop en dus je nagels kan je hiervan voorzien.

HOE?


1 | Voorzie je nagels van 2 lagen witte nagellak, ik heb sneeuw witte Essie’s Blanc hiervoor gebruikt. Laat dit even goed drogen en kies hierbij een grijze of zwarte nagellak uit. Ik koos voor een midden grijs tint van Rimmel, Grey matter.

2 | Frommel een stukje plastic folie of boterhammenzakje tot een propje en smeer hier wat grijze nagellak op en.. deppen maar!

3 | Het kan zijn dat je vrij donkere vlekken krijgt, dep hier dan zacht even met een stuk ‘schoon’ plastic overheen om het effect te verzachten en wat aan te passen.

4 | Breng hierna een goede topcoat aan en je bent.. de fashionista met de marble nails!


Het zal je nog verbazen hoeveel mensen zullen vragen naar je nieuwe mani en hem complimenteren! :) Super leuk! En als je het spannender wil maken kun je bijvoorbeeld voor de turquoise met gouden marmer look gaan.

Bedankt voor het lezen, hoop jullie een leuke tip te hebben meegegeven en have fun! :) x

liefshes-03

8 gedachtes over “BEAUTY | NAILS : Marmer

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s