FASHION | OOTD : Dark Denim

Aim for casual sophistication, cozy elegance and laid-back luxury..

In het laatste OOTD artikel schreef en stijlde ik 1 van mijn favoriete kledingstukken, de denim blouse. Vandaag opnieuw een look met denim. Dit keer een geweldige donkere jeans, deze jeans draag ik al jaren.. in alle kleuren. Mijn kleine geheim..

Donker, licht, gebleekt, gestonewashed, met gaten, met scheuren, skinny of baggy.. name it! Een goede jeans is altijd fijn om in bezit te hebben. En ik denk dat meerdere dames met mij wel een favoriete merk of jeans in hun kast hebben hangen.

Door het afvallen, is mijn jeans collectie niet meer zo uitgebreid. Helemaal niet erg natuurlijk! :) Daarom besloot ik mijn oude vertrouwde jeans weer eens op te zoeken online. Hoe combineer jij je jeans het liefst? Zie hier weer een 3tal voorbeelden van toffe looks!

 :  Everyday effortless look. Light denim shirt, dark skinny jeans, black jeans or black leggings, brown or black flat knee hi boots, cowboy boots, combat or ankle boot, burgundy scarf -scarf makes the outfit: Curves Plus Size Outfits - Page 2 of 5 - plussize-outfits.com:

Nou is een fijne, gave jeans, die goed past.. niet altijd even makkelijk om te vinden. Zeker voor de vollere dames kan het nog wel eens een opgave zijn.

Ook kunnen de prijzen voor spijkerbroeken nogal uit een lopen. Persoonlijk, geef ik er het liefst niet zoveel geld aan uit. Nooit gedaan. Naast dat dat sowieso mijn shop gedrag een beetje weergeeft, koop ik liever meerdere dingen die ik kan combineren als 1 of 2 items die een merkje dragen en dus duurder zijn.

Born with good jeans..

image

My outfit of the day!

Naast de schattige loafers van de H&M en mijn groene blouse van de Primark, draag ik mijn favoriete jeans. Deze jeans hebben ze in het licht, midden en donker spijker. Hij is van de Bonprix en draagt het prijskaartje van wel 9,99 euro! Ja.. je leest het goed! En nee.. dat doet dus niet af van de kwaliteit! Ook is hij te bestellen in verschillende lengte maten, dus mini me kon de K-maat gelijk aan! ;)

darkdenim

OUTFIT:

Jeans: Dark denim | Bonprix
Biker jack: Legergroen | SevenBien
Blouse: Wit met leren detail | SevenBien
Fringed loafer: Oh lala | Modemusthaves

ACCESSOIRES:

Sjaal: Taupe | My-Jewellery
Portemonnee: Taupe slangen print | Loavies
Lange ketting: Gold, white stone | Pieces
Ring: 3 stenen, gold, pearl, grey | My-Jewellery
Oorbellen: Gold, pearl | My-Jewellery
Horloge: DKNY | Bijenkorf

Shop mijn favoriete jeans en ervaar het zelf! Haha. Daarnaast, ben gek op het leren jack van SevenBien, legergroen is een kleur die ik graag draag! Ook het sieraden setje van My-jewellery en de bijpassende ketting van Pieces mogen zo bij mij thuis bezorgd worden.

Wat vinden jullie van de fringe schoenen trend? Hier binnenkort meer over!

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | OOTD : Dark Denim

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s