PERSONAL | ANNIVERSARY TOP 3

And now, i will do what is best for me..

Een belangrijk onderdeel van mijn blog. De categorie Personal. Het afgelopen jaar heb ik hier een aantal dingen vertelt die een inside geven in mijn leven en de hierbij horende avonturen en tegenslagen. Vandaag de top 3.

Vrij aarzelend, begon ik met het schrijven van persoonlijke verhalen. Een aantal hiervan had ik al op papier staan.. maar zitten mensen hier echt op te wachten? Mijn drama-rama? ;)

woman-506120_960_720

In dit leven komen we allemaal eens of meerdere malen in situaties die ons veranderen, of bewuster maken van de dingen om ons heen en van onszelf. Naast dat persoonlijke groei en ontwikkeling mij altijd al interesseerde, moest ik mij de afgelopen tijd hier gedwongen mee bezig houden.. en nog steeds.

Het vertellen en delen van een stukje van mij, heeft mij heel erg geholpen. Het uitwerken van persoonlijke verhalen en de interactie rond om de artikelen die ik het afgelopen jaar online heb gezet. Helpen mij ontzettend!

TOP 3

  1. BE YOU | Deel 1

IMG_20131213_170452

Ik deel met stipt op nummer 1, het eerste deel van de 3 delen die ik geschreven heb over mijn gewichtsprobleem. Ik was altijd al een klein meisje met dikke beentjes, tot ik op mijn 8ste jaar echt wat voller werd. En toen begon het, het onzeker worden en de pesterijen.

Het heeft mij het grootste deel van mijn leven beïnvloed, zowel positief als natuurlijk negatief. Door mijn verhaal vanaf mijn jeugd tot nu online te zetten, wil ik andere bewuster maken. De volle dames bewust maken van het feit, dat ze bij zichzelf moeten blijven, hoe moeilijk dit ook is! Dames met een maatje meer zijn net zo goed prachtig! En dat laatste is de grootste les die ook ik heb meegekregen.

Daarnaast, zeggen de artikelen voor mij ook veel over pesten. Als een persoon, die soms geen dag over straat kon, zonder te horen dat ze lelijk was, of ‘wooow 1 dikke reet’ had, heb ik de grootste hekel aan pesten. Natuurlijk zeg het iets over de persoon die het doet, triest en respectloos. Maar dat wil niet zeggen.. dat het je als slachtoffer niet traumatiseert. Dat doet het wel degelijk! Pesten is vergif!

2. PERSONAL FACTS | 28 facts about me

weddinglook

Naast de serieuze en persoonlijke groei onderwerpen. Komen er in deze categorie ook artikelen voorbij met een knipoog. Zo vulde ik verschillende vragenlijsten in en schreef ik dit geinige artikel. Hier vindt je 28 feitjes over mij. Een leuke post, die ik misschien in de toekomst wel weer eens zal herhalen. Er zijn iets meer dan 28 feitjes namelijk.. :)

3. HIGH SENSITIVE

run

Over feitjes gesproken, ik ben een hooggevoelig mens. Daarom op nummer 3 het artikel dat ik schreef of mijn persoonlijke ervaringen met hooggevoeligheid. Wat personen die hoog sensitief zijn nou precies voelen, hoe ikzelf hiermee leer omgaan en wat het voor mij aan voordelen en nadelen heeft. Dat lees je in dit artikel..

Bedankt voor het lezen van het vierde en 1 na laatste terugblik artikel dat ik wil delen met jullie. De categorie Lifestyle is nog aan de beurt eind deze week.

liefshes-03

Een gedachte over “PERSONAL | ANNIVERSARY TOP 3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s