FASHION | OOTD : Beyond Black

Woman who wear black, live colorful lives..

Het dragen van zwart, is eigenlijk altijd wel een goed idee! Dit zullen de meeste van jullie vast beamen. Een jurkje, broek, blouse, jas.. zwart stelt nooit teleur. Daarom vandaag een shop – en outfit of the day artikel, totally black!

Ik denk niet dat er iemand is, die deze kleur nooit draagt. Het is makkelijk te combineren, heeft niet veel nodig om er goed uit te zien en.. het kleed natuurlijk af! :)

Zelf, draag ik op dit moment minder zwart als in het verleden, toen in periodes bijna alleen maar..omdat het een tijd de enige kleur is geweest waar ik mij oké in voelde. Maar des al niet te min, heb ik nu ook nog genoeg gave zwarte items en looks in de klas hangen.

I NEED ALL OF THESE. 50 Great Fall Outfits On The Street - Style Estate -: Black & Black. Layers. Autumn. Cozy. Slim. Beauty. Dark. Neon Bag. Hermes. Fancy. Street. Classy. Material. Leather. High Heels. Boots. Clean. Simple. Fashion. Woman. Clothing.:  All black / all saints / black jacket / pencil skirt / black top / moto jacket / leather jacket / city chic / cool fashion / urban:

Het zwart leren jack, hij is al een aantal keer voorbij gekomen. Dit zijn voor mij, samen met mijn zwarte kokerrok, de zwarte kledingstukken waar ik niet van buiten kan. Als ik ga voor een zwarte outfit, vind ik het erg leuk om er een vel gekleurd of sprekend accessoire bij te dragen. Een luipaard accentje of zoals op de middelste afbeelding bijvoorbeeld.

image

My outfit of the day.

Zwarte jeans | Bonprix | Blouse | 3 Suisses | Schoenen | New look | Riem | Kruidvat

Opnieuw een super jeans van de bonprix! Ik had hem iets ‘zwarter’ ingeschat bij het bestellen online. Maar ondanks dat, topper! Ook ben ik echt gek op de schoentjes met de franjes aan de veters. Ze kwamen in mijn vorige artikel als shop item al voorbij, echt een leuke trend.

I would buy it if it was in black..

beyondblack

OUTFIT:

Trenchcoat: Zwart, crocodile | Sevenbien (sale)
Jeans: Zwart, lucy skinny fit | Vero moda
Blouse: Zwart met kant | Espirit
Laarsjes: Zwart, crocodile | Sevenbien (sale)

ACCESSOIRES:

Riem: Zwart, met logo | Espirit
Shopper: Zwart | Vero moda
Sjaal: Jaquard, lang | Vero moda
Armband: Laura, leer | Dyrberg/Kern
Armband: Fortunia | Dyrberg/Kern
Horloge: Statement | Dyrberg/Kern
Ring: Myria, zilver | Dyrberg/Kern

Wat heb ik dit keer opnieuw toffe items gevonden! Vooral de blouse met de kanten details van Espirit vind ik echt geweldig! Ook ben ik weer een klein beetje mijn hart verloren aan de nieuwe collectie van Dyrberg/Kern. Veel gave armbanden en ringen in alle kleuren, goud, rosé en zilver.. Zeker het kijken waard!

Hoe denken jullie over zwart meiden?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s