INTERIOR | STYLE COLOR : Cool Blue

Life is meant to be a journey to experience, not a problem to be solved..

Lieve lezers, het is een tijdje geleden dat er een nieuw artikel online gekomen is. Helaas ben ik door het verlies van 1 van de dierbaarste personen in mijn leven, mijn vader, niet in staat geweest te schrijven. Mede als eerbetoon begin ik mijn gekwebbel met zijn lievelingskleur, blauw.

Dream on Dreamer:

Ik heb die artikel ‘Cool blue’ genoemd, omdat ik de nadruk leg op de donkere tinten van deze kleur. Het baby blauw en pastel blijft in dit artikel dus even uit. :)

De kleur blauw kan eigenlijk altijd en is zowel in interieur als in mode niet weg te denken. Het is de laatste tijd wat sporadisch in verband met mijn gezondheid, maar gelukkig kan ik mij nu en dan ook in de praktijk bezig gehouden met wat styling advies. Zo ook voor het lieve en knappe jonge stel waar mijn zusje mee bevriend is.

Al jaren en nog, heb ikzelf de wens om een muur echt donker marine blauw te verven. Nou moet hier de ruimte wel geschikt voor zijn en de muur groot. Vandaar dat ik dit nog niet heb kunnen realiseren in mijn poppen appartementje. Dream on dreamer! ;)

blue, blush, purple ♡ ✦ ❤️ ●❥❥●* ❤️ ॐ ☀️☀️☀️ ✿⊱✦★ ♥ ♡༺✿ ☾♡ ♥ ♫ La-la-la Bonne vie ♪ ♥❀ ♢♦ ♡ ❊ ** Have a Nice Day! ** ❊ ღ‿ ❀♥ ~ Sun 30th Aug 2015 ~ ❤♡༻ ☆༺❀ .•` ✿⊱ ♡༻ ღ☀ᴀ ρᴇᴀcᴇғυʟ ρᴀʀᴀᴅısᴇ¸.•` ✿⊱╮:  Framed blue bandanas........so many possibilities.... by the style files, via Flickr:  Blue Rooms.... Azure, cobalt, sapphire, navy, powder, midnight, Prussian, electric, indigo, royal, ice, baby, robin's egg, peacock, ultramarine, aquamarine, steel, slate, cyan, Oxford, Cambridge....:

Zoals gewend heb ik ook dit keer een aantal gave voorbeelden gevonden op Pinterest. Het lijkt in eerste opzicht misschien een wat koude kleur, maar toch kan je een hoop sfeer en warmte in je woning brengen. De blauw accenten maken de woonruimte interessant en fascinerend.

I never get tired of the blue sky..

coolblue

FURNITURE

Fauteuil: Milu blauw | woonbulevardpoortvliet
Dekbedovertrek: Emma, marine blauw | Karaca Home
Hanglamp: Jim, blauw | Woonexpress
Cabinet: Romance, Zwart | Riverdale

ACCESSIORES

Klok: Destressed blauw | Trendhopper
Kussen: veren, blauw | KAAT Amsterdam
Vloerkleed: Jeans blue | Woonexpress
Plaid: donkerblauw | KAAT Amsterdam
Lijst: Blue Quote | HKliving

Ik vind het geweldig om de donkere kleur blauw toe te passen met een stoere uitstraling. Daarnaast is het dekbedovertrek net even het tintje vrouw dat ik aan dit styling board heb toegevoegd. En vind ik hem ook gewoon geweldig! Mijn kleine fascinatie met veren kon ook dit keer niet achter blijven! Ik hou van blauw! :)

Hoe denken jullie erover? Zouden jullie gaan voor 1 van deze toffe woon items?

Fijn om weer eens een artikel met jullie te delen!

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | STYLE COLOR : Cool Blue

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s