FASHION | OOTD : Pretty Preppy

A true hero isn’t measured by the size of his strength, but by the strength of his heart..

Afgelopen weekend, had ik de verjaardag van mijn kleine held. Mijn neefje Jordy werd alweer 13 jaar! Na een paar weken kon ik mezelf er ook weer toe zetten om een leuke outfit voor mijzelf bij elkaar te stijlen. Speciaal voor deze gelegenheid. :)

De styling freak die ik ben, vindt het altijd erg leuk om een look te dragen die bij een bepaalde gelegenheid past. Bij mijn persoonlijke stijl neemt ‘keurig’  het voortouw. Ik ben toch altijd graag een dame..

Een nette look met hier en daar een eigenzinnig of stoer randje. Daar hou ik van! Het hoeft van mij niet snel schattig te zijn, dat heb ik in mijn jeugd denk genoeg uitgestraald haha ;) Je kunt ook ‘the preppy style’ op verschillende manier dragen. En wat wel het leukste is.. je kunt er chique uit zien zonder dat het je veel kost.

Cable Sweater Fashion.  grey sweater over shirt | fall autumn style:  How to style & wear White Jeans ((love the white w/ chambray & white bubble necklace!)):  Love this preppy layered look.:

Werk met deze look altijd met een blouse. Als je een blouse draagt en deze sluit tot bovenaan creëer je een nette en vrouwelijke uitstraling. Draag er een gave trui overheen of gebruik een statement neckless om je persoonlijke stijl of stemming toe te voegen aan je outfit.

image

My outfit of the day

Zoals eerder te lezen, grote fan van mijn denim blouse en zwarte spijkerbroek van de bonprix. De ketting heb ik eens op de kop getikt voor een prikkie en blijft altijd nog even mooi. Een paar goede, mooie en grove kettingen in je bezit hebben is altijd een goed idee! :)

A little prep in my step..

prettypreppy

OUTFIT


Blazer: Smashed Lemon | Wehkamp.nl
Blouse: Matilde, denim | SevienBien
Jeans: Knee cut, black | SevenBien
Laarsjes: Zwart, Even&Odd | Zalando *tip

ACCESSOIRES


Sjaal: Lang, tan | Pieces
Tas: Suede, zwart | Pieces
Zonnebril: Ray ban, round | Mytheresa.com
Horloge: Marmer & zwart | Modemusthaves
Ketting: Marmer & goud | Pieces
Ring: Marble dot | My-Jewellery
Riem: Topshop, zwart leer | Wehkamp.nl

Een super gave look! Er zit dit keer eigenlijk geen item bij die ik niet zelf graag zou willen. Vooral het jasje, de sieraden, de suuuper toffe zonnebril uit de zomercollectie van Ray ban en de sjaal! Love!

Omdat ik een paar weken geleden besloot net nog even in de sale 2 paar nieuwe schoenen te scoren bij Zalando, wilde ik 1 paar als tip meegeven! Het enkellaarsje die je in de mode collage ziet, heb ik zelf in creme kleur. Ze zitten erg lekker en zien er super chique uit!

Plus.. ik zou ik niet zijn als je het voor de prijs niet hoef te laten! Gek op budget shoppen.. it’s a sport ;)

Shop ze lovies!

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | OOTD : Pretty Preppy

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s