BEAUTY | NAILS : My 4 best Essie’s

I don’t like plain nails, they make me sad..

Een stel goed verzorgde handen en een mooie kleur op je nagels, het vrolijk mij persoonlijk erg op! Daarom dit keer een beauty artikel over mijn favoriete nagellak merk, Essie. Ik som de 4 favoriete op die ik in mijn bezit heb!

Essie is een nagellak merk, die bij zowel mij, als mijn lieve moeder en zusje erg in de smaakt valt. Mijn zusje is dan ook al jaren fan en heeft ons eigenlijk aangestoken. Haha. Ondertussen hebben we alle drie een persoonlijke collectie aan favoriete kleuren, handig! zo nu en dan lenen we een kleur van elkaar..

myessies

Essie cosmetics, is in het leven geroepen door een dame genaamd Essie Weingarten. Zij bracht begin jaren 80, 12 nagellak kleuren op de markt. Inmiddels bestaan er meer dan 300 kleuren en worden haar nagellak wereldwijd gebruikt in salons en gedragen door vele celebrities. Plus! gelukkig kunnen wij, mits je zo’n 10 euro voor een flesje nagellak over hebt, ook rond wandelen met prachtige kleurrijke Essie nagels.

Nailpolish speaks louder than words..

Meer dan 300 kleuren.. dit maakt het natuurlijk vrijwel onmogelijk om ze allemaal in bezit te hebben. Wat dan wel erg leuk is aan de ruime keuze is dat je kleuren uitzoekt die je persoonlijkheid weergeven. Zo heeft mijn zusje rustige, zachte en chiquen tinten in haar bezit, haar favoriete kleur op dit moment is: Shall we Chalet. Mijn moeder draagt de op en top vrouwelijke en stralende, roze tinten en kleuren, haar favoriet op dit moment is: All tied up.

MY ESSIE TOP 4


Classics : Essie Licorice | Essie Envy:

Licorice

Een mooie zwarte lak is voor mij een must! En dit is dan ook 1 van de eerste lakken van Essie die ik heb aangeschaft. De naam zegt het, zo zwart als een dropje. Stoer maar toch chique, ik kan niet zonder deze geweldige diep zwarte kleur! – ik draag dit het liefst als mijn nagels kort zijn.


Roomperoom

Romper Room

De nieuwste kleur in mijn collectie. Huul zoet zacht roze.. Eigenlijk een beetje liefde op het eerste gezicht.. Net geen echt roze, net geen wit.. Zacht, lief en vet vrouwelijk! Ik kon met een leuke 30% kortingsactie bij de etos, het echt niet laten deze aan te schaffen, comfort shopping.. – Zowel op handig korte als op super lange nagels staat deze kleur super!


Jord Wood watch meets Essie Shearling Darling:

Shearling Darling

Yes! Deze diep mahony rode kleur was echt mijn herfst en winter favoriet van 2015. Daarnaast blijft het nu nog een geweldige kleur. Hij oogt erg ‘bosslady like’ haha. Krachtig rood! – Deze kleur vind ik mooi op iedere lengte van de nagels.


Лаки Essie. Вальс, мадемуазель и шиншилла — Отзывы о косметике — Косметиста:

Chin Chilly

Zoals wel te zien is in de top vier, is mijn smaak van donker en sprekend tot zacht en chique. Zo ook de laatste.. Een zachte taupe kleur die wat mij betreft bij alles te combineren is en goed tot zijn recht komt. Een kleur zonder seizoensvoorkeur! – Ik draag zelf deze kleur het liefst wanneer ik mijn nagels kort heb.

Toevallig en niet zo gepland, schreef ik vorig jaar eveneens een artikel over de 4 kleuren nagellak die ik in mijn bezit moest hebben. Dat artikel kan je hier lezen. :)

Vertel mij over jou Essie ervaringen ,ik hoor ze graag!

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s