BEAUTY | My 6 Can’t Do Without Products

I hope that you feel beautifull today..

Iedere vrouw heeft zo haar favoriete beauty producten. Zo zijn er op dit moment voor mij 6 producten waar ik erg blij mee ben. Deze producten gebruik ik dagelijks en vandaag geef ik ze stuk voor stuk, een korte review!

Het is een categorie, die ik niet van mijn blog wil halen.. maar echt véél te weinig aan bod is gekomen de afgelopen maanden. Ik ben dan ook geen beauty blogger, maar vind het wel 1 van de leukste blogs om te lezen en vlogs om te bekijken en iets van op te steken.

20170119_115100

Allereerst.. hoe leuk is mijn nagel etuitje van de Primark you guys!? Haha.

Ik ben niet in het bezit van mega veel make up en beauty producten. En ook de prijzen van wat ik wel gebruik, vallen in mijn geval zeker mee. Al zal ik ongetwijfeld wel overtuigd kunnen worden door mooie duurzame producten en top merk beauty spulletjes die langer blijven zitten en beter werken. Alleen schrik ik echt zo hard van de prijzen, dat ik het gewoon zonde vindt om zo’n product dan op ‘my face‘ te smeren..

Dus.. we blijven lekker gebruik maken van de oude vertrouwde producten die ik in sommige gevallen al jaren gebruik, of juist de laatste tijd verliefd op geworden ben.

20170119_114742

MAYBELINE COLOSSAL VOLUM’ EXPRESS, smokey eyes | Deze mascara gebruik ik nu zo een jaar of drie denk ik, misschien zelfs langer. Hij heeft een diep zwarte kleur en is mooi aan te brengen. Ik zal niet zo snel ‘van mijn geloof‘ afstappen in dit geval, hij heeft alles wat ik nodig heb! Ook heeft hij een basic borsteltje, ik ben namelijk zó geen fan van die vreemde vormen en haarloze.. haha.

GARNIER BB CREME, light | Deze skin protector is ook niet uit mijn make up tasje weg te denken. Fijne crème die een lichte teint geeft, de gevoelige huid verzorgt en werkt als beschermer tegen de zon. Ik breng dan ook regelmatig, alleen dit product aan. Keepin’it simple. :)

20170119_114607

THAT VANILLA MOMENT, treaclemoon | Deze bad en douchegel, vooral in veel variaties te koop bij de AH of bij de Etos vind ik echt zo lekker! Laatst heb ik de Strawberry Dream opgemaakt. De vanille variatie ruikt alsof je even omringd ben door de geur van vanille koekjes die net uit de oven komen.

WARM APPLE PIE HUGS, treaclemoon | Ook bij deze zoete geur waan je je even in een bakkerij of keuken. De geuren zijn apart, ergens onverwachts. Daarbij, heb je maar een kleine hoeveelheid nodig en je huid wordt er echt heel erg zacht van.

20170119_114836

GOOD TO GO, Essie | Mijn eerste flesje had ik helemaal opgebruikt, kortom.. een groot succes! Ik schreef rond de feestdagen een wensenlijstje op het blog waarin ik al een korte review gaf. Mijn kerstwens ;) ging in vervulling en ik heb deze top topcoat weer in mijn bezit!

MEGA STRONG HAIRSPRAY, Schwarzkopf | Dit is duidelijk het meest oude vertrouwde product dat ik gebruik. Ik gebruik niet zo heel veel producten voor mijn haar, als volume shampoo, wat bescherming als ik de stijltang gebruik en.. haarlak dus. Mijn haar is heel erg fijntjes en deze spray helpt mij al jaren om het in model te houden en wat voller te laten lijken.

Zijn jullie bekent met deze producten? Ik hoor graag hoe jullie ze ervaren! :)

liefshes-03

Bewaren

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s