FASHION | GUEST STYLIST : Black ’n Blue by AppelElies

A girl should be two things, classy and fabulous!

Opnieuw.. geef ik het stokje tijdelijk uit handen op deze ‘Fashion Friday’. Dit keer deelt het nichtje van Robbert en erg stijlvol modemeisje Elisa een outfit met jullie!

Zoals al eerder deze week op het blog te lezen was, ben ik een man rijker! ;) En daarbij heb ik ook een grote en lieve schoonfamilie erbij gekregen! Elisa is een echte fashionista en tevens ook een blogger en vlogger! Ze heeft een hele leuke eigen stijl en naast mode, vindt je op haar blog ook artikelen over beauty, dagjes uit, muziek, city trips en interessant leesvoer!

Ik klets/type niet langer verder en geef het woord aan AppelElies !

Hi allemaal!

Ik dacht, het is wel weer eens tijd voor een outfitpost. Want met al m’n nieuwe kleertjes kreeg ik weer zo’n inspiratie-boost voor nieuwe outfits, heerlijk.
Dus zie hier, een outfit met m’n nieuwe jurkje én m’n nieuwe ketting! Ik hoef er denk ik verder niet heel erg veel meer over te zeggen, alleen dat ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit kunnen halen! (de producten en waar je ze kunt kopen staan onderaan de foto’s :))

Jurkje H&M

Ketting Forever21

Top met col COS

Laarsjes Replay

Sokken Hema

Horloge H&M

Lippenstift MAC Cosmetics

Heel veel liefs,

Elisa

Bewaren

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s