INTERIOR | My 4 favorite Trends

You make me happy, when skies are grey..

In interieur is een hoop mogelijk en ook hierin heb je ieder jaar wel duidelijke Trends. Ik deel vandaag 4 trends voor in je woning. Trends waar ikzelf op dit moment ontzettend weg van ben!

Je kunt met leuke en betaalbare woon items en objecten je interieur laten spreken. Dit is voor een stylist dan ook één van de belangrijkste uitgangspunten. Hier is echt zoveel keus in en je kunt heel goed jezelf laten zien door dit toe te passen. Hier heb ik eerder over geschreven in een artikel over styling details.

Vandaag dus iets wat ‘grover geschud’ maar even goed leuke, eigenzinnige en belangrijke details om je paleis aan te vullen en eigen te maken.

SCHAAP

fur interior:  cozy hanging chair:  = decking, stumps and furs:

Het oogt uitnodigend, is lekker zacht en warm en op dit moment weer helemaal hot, het schapen vachtje. Binnen of buiten, als vloerkleed of voor zit comfort en in verschillende leuke kleuren. Je kan eigenlijk niet meer zonder dit leuke items.

Ik kan mij nog herinneren dat mijn vader toen ik nog een kleine spring in het veld was, schapenvacht op zijn autostoelen had. Als hij dan zijn auto ging wassen voor de deur, kwam ik wel eens even nieuwsgierig meekijken en knuffelen met de stoelen. Het vachtje is dus ergens terug van weggeweest en in mijn poppenhuisje niet weg te denken. :)

GEWEI

Tom Dixon's Copper Shade is a lesson in elegance using form and purity of materials. I also like how he's taken an old world material traditionally used for cookware, and applied it to this thoroughly modern application - pendant lighting. #TomDixon #CopperShade:  I could actually live with a rack painted black like this. Ha!  That'll never happen with Steve in the house.:  Annabelle Kerslake’s bedroom. #sneakpeek #blackandwhite:

Hier kun je sinds vorig jaar eigenlijk niet meer omheen. Het gewei. Je ziet ze voornamelijk toegepast in een Scandinavisch interieur, maar ze worden steeds meer en op allerlei originele manieren toegepast. In zijn natuurlijk vorm, vind ik hem persoonlijk het mooist. Maar in een sprekende kleur of een modernere variant zijn ook erg gaaf.

GEHAAKTE POEF

 : Broste Copenhagen Spring Summer 2013 Pure Nordic:  //:

Al een tijdje, twijfel ik om zelf deze poef in elkaar te zetten. Helaas ben ik niet echt een haak madame ;). Je moet het echt leuk vinden om dit gave pronkstuk zelf te maken, ook kost het ongeveer even veel als wanneer je er 1 aanschaft in een woonwinkel. Ze zijn tegenwoordig overal te vinden, in veel verschillende kleuren en gehaakt met leuke patronen. Heerlijk om je voetjes op te leggen, met een dienblad als extra bijzet tafeltje of als gaaf object die de woonruimte opleukt.. hij gaat bij mij zeker komen!

PERZISCH TAPIJT

Wit interieur met prachtig blauw perzisch tapijt.:  Easy & Instant Room Interest: Add a Burst of Solo Yellow to a Room | Apartment Therapy:  vintage perzisch tapijt interieur - Google zoeken:

Als laatste nog een trend die een echte come back maakt, het Perzische tapijt. Je kunt gaan voor de vertrouwde, misschien wel een erfstuk van oma of voor degene die ze reeds op de markt gebracht hebben in een nieuw jasje. Je vindt ze in de woonwinkels steeds meer en het leuke is wel dat ze er ook in veel verschillende toffe kleuren zijn. De blauwe op de afbeelding hierboven bijvoorbeeld, ge-wel-dig!

Wat vinden jullie van deze 4 trends? En welke trends in interieur spreken jou aan?

Bedankt voor het lezen!

liefshes-03

 

2 gedachtes over “INTERIOR | My 4 favorite Trends

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s