PERSONAL | TAG : Jeugdsentiment

A little rebellious now and then is a good thing..

Het is zo cliché als maar zijn kan, maar wat gaat de tijd toch hard. De laatste tijd, denk ik wat vaker terug aan ‘vroeger’. Daarom is de Jeugdsentiment tag op dit moment iets wat ik met veel plezier heb kunnen gebruiken voor dit artikel.

Terug naar mijn jeugd, geboren in de jaren tachtig en een kind uit de jaren negentig. Als ik hieraan terug denk krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Heerlijk fout!

FAVORIETE KINDERFILM

Altijd al gek geweest op films, vooral van Disney. Het was dan ook wel erg moeilijk om er maar 1 uit mijn jeugd als favoriet te labelen. De eerste film die ik zo’n 500 keer gezien heb is Dombo, de kleine zeemeermin was de eerste film in de bioscoop met mijn vader en ook de Aristokatten en Doornroosje horen op de lijst. Maar Peter Pan.. vond ik wel zó wonderlijk en leuk, dat ik het liefst stoere Wendy wilde zijn, haha ;)

FAVORIETE BOEK

Het zijn meerdere boeken, De Griezelbus serie. Ik kon/kan niet zo heel goed lezen door mijn dyslexie maar deze boeken vond ik maar al te spannend! Ik ben vanuit de basisschool eens in DE bus geweest. Dat was natuurlijk een hele beleving. Ook zie ik nu, dat ik nog wat bij te lezen en te kijken heb! ;)

FAVORIETE TELEVISIE SERIE

Ge-wel-dig hoor! Dit moet echt terug op de buis! Haha.Ik kon niet anders al dit geweldige Nederlandse programma, de mini playbackshow als favoriet met jullie delen. Wat vond ik dit leuk en wat wilde ik als kleine druktemaker ook graag meedoen aan dit programma, is niet gelukt. Awhgoss haha..

FAVORIETE SPEELGOED

Barbies, poppen, pony’s.. mijn jongere zusje en ik hadden het allemaal wel. Maar de Polly Pockets waren bij ons meer dan populair. Je kleine poppenhuisje voor onderweg. Wij namen deze kleine doosjes met ieder een eigen verhaal, familie of wereldje vaak mee en speelde hier overal mee.

FAVORIETE CARTOON

Dit vond ik opnieuw een moeilijke keus. Maar ik kon toch eigenlijk niet anders als kiezen voor Tom & Jerry. Dit kon ik uren achter elkaar kijken en nu vind ik het ook nog steeds erg grappig.

FAVORIETE FASHION ITEM

Een ketting strak om de nek, in dit eigenzinnige patroon. Hij wordt op dit moment in het zwart ook weer gedragen, maar wat dat betreft is mijn tijd wel geweest. Toen ik een tiener was, was ik hier wel helemaal weg van!

FAVORIETE BOY/GIRL BAND + NUMMER

Ja.. natuurlijk The Backstreet Boys! Dekbed, agenda, aaalle cd’s en de foute naveltruitjes met een foto van de boys erop.. lang leven de jaren 90 people! Lol. Als horror fan, was dit altijd mijn favoriete videoclip en het dansje leren was dan ook regelmatig een missie.

FAVORIETE SNOEP/SNACK

Even na school samen met mijn vriendinnetje naar het winkelcentrum om daar voor een gulden snoep te scoren. De keuze viel dan vaak op deze speen/diamanten ring lolly. Fancy!

Er zijn een hoop dingen aan de hand in mijn leventje. Ik vond het deze week moeilijker om een gepast artikel te creëren. Het is vrij zwaar wat er gaande is allemaal en daarom hou ik het voorlopig graag luchtig en positief op het blog. :)

Daar was dit artikel meer dan geschikt voor! Heel leuk om te beantwoorden!

liefshes-03


TAG CREDIT | TeamConfetti

3 gedachtes over “PERSONAL | TAG : Jeugdsentiment

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s