FASHION | Style Advisor at Zizzi

Be the hustler, the well wisher, the go-getter..

Als je iets wilt, moet je er voor gaan. Hoe vaak je ook moet vallen om weer op te staan, blijf geloven en vol te houden! Een baan in de mode, mijn ‘Fashion sense’ nog meer delen.

Ik heb deze ambitie en droom eigenlijk nooit opgegeven. Het is ook niet voor niets één van de belangrijkste en meest voorkomende categorieën op het blog.

Door het nu zo’n anderhalf jaar wekelijks te delen, mijn persoonlijke style, mijn passie, in alle Fashion artikelen. Heb ik mezelf meer kunnen ontwikkelen en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden! Ook heeft het mij door meerdere zware periodes heen geholpen.

db-blog

Ik was wat aan het rondneuzen op de tijdlijn van mijn Facebook pagina, toen ik een advertentie tegen kwam van Zizzi Fashion. Ze gaan een nieuw filiaal openen in Leiden en een compleet nieuw team werven. Dat is gaaf zeg!

‘Wordt dit jou nieuwe werkplek?’ en ik dacht.. Ja! Dat lijkt mij een geweldige nieuwe uitdaging!

Zizzi is een merk dat sinds 2000 kleding op de markt brengt voor de ‘Plussize fashionista’s ‘. Trendy kleding van maat 42 tot maat 56! Ik was al even bekent met het merk. Ik kwam het een keer tegen doordat ik een fan ben van het model Denise Bidot. Je ziet haar hierboven op de foto’s. Ook stimuleert Zizzi de volle dame om het beste uit zichzelf te halen met o.a. hun leuke slogan: We looove curves!

Sinds de maand April is de nieuwe collectie van Zizzi te zien op de website en ik deel vandaag mijn 4 favoriete kledingstukken. Om alvast een beetje in te komen, haha. :)

zizzitrends2016

Een geweldige licht blauwe blouse met denim short, een chique, marine blauwe jurk en 2 geweldige zomerjurkjes! Allemaal afkomstig uit de nieuwe lente/zomer collectie. Helemaal mijn stijltje en wie weet mag ik binnenkort paraderen in 1 van deze looks!

A dreamer is a winner who never gives up!

Ik schreef een motivatie brief en besloot ervoor te gaan. Spoedig volgende er een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek, deze liep erg leuk en positief. En nu.. ben ik een geweldige nieuwe uitdaging rijker. Aan de slag als Style Advisor!

Yes!

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | Style Advisor at Zizzi

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s