INTERIOR | STYLE COLOR : Powder Pink

Pink, it was love at first sight..

Ik ben niet perse een roze dame, maar de zachte poeder of oud roze kleur spreekt mij wel aan. Het komt zo hier en daar voor in mijn poppenhuisje. En daarom is dit de kleur waar ik mee aan de gang ga dit keer! :)

I need the masculine version of this:

Lief, vrouwelijk, zacht, romantisch.. deze kleur is perfect om die sfeer en uitstraling aan je interieur te geven. Natuurlijk kan het ook stoerder toegepast.. maar het blijft toch altijd een kleur die meer bij de vrouw als bij de man past haha.

Hier en daar een roze accessoire, een muur in deze lieve kleur om een statement te maken of meerdere duidelijke details die de kleur op een speelse en romantische manier vertegenwoordigen. Ik vind het allemaal erg leuk!

Ook dit keer wil ik met een 3tal afbeeldingen, voorbeelden geven van hoe het wat mij betreft top is toegepast.

Du rose poudré partout...: The 21 Most Beautiful Rooms in Pantone's Colors of the Year via @MyDomaine:  Subtle and dreamy #bedroom #pastels:

De wand zacht roze met een ontzettend gaaf vloerkleed ook in de kleur, hier krijg ik zo het lente gevoel bij! Deuren of meubilair laten spreken met een mooie finish vind ik helemaal top! Pas het dan ook graag toe, schilder met plezier. En op de laatste afbeelding zit het hem echt in de details.. kussens, schilderij en het super toffe vacht! Perfect pink!

The color pink makes everything look pretty..

poederroze

FURNITURE

Dekbed: Magnolia | BeterBed
Fauteuil: Aira | Home24
Tafeltje: Hay DLM, poederroze | by Tas-ka
Hanglamp: LivLight Inez, Roze | Meubelsmarkt.com

ACCESSOIRES

Karpet: Vacht, roze | Woonexpress
Kussen: Dot, Roze | Kwantum
Kaarsen: Dip dye, Light pink | Riverdale
Kussen: Dutch decor, Roze | Bol.com
Deken: Nordic fringes, Roze | Lifwonen

Het design tafeltje komt regelmatig voorbij in woonprogramma’s en ik vind hem erg tof. Dan natuurlijk de zacht roze schapenvacht, hoe geweldig is deze? Ook ontzettend leuk voor in en kinderkamer. Ook de fauteuil heeft mijn hartje gestolen..

In mijn style color collages komt altijd een dekbed voor. Je hebt ontzettend veel en gave dekbedden tegenwoordig!

Houdt je slaapkamer vrij rustig en basic, neutrale kleuren op de wand en dit ook als raambekleding, mooie rustige vloer en een goed bed. Om het vervolgens met een dekbed te laten spreken. Je kunt dan makkelijk van style, kleur of sfeer veranderen! Mijn tip deze week :)

liefshes-03

6 gedachtes over “INTERIOR | STYLE COLOR : Powder Pink

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s