INTERIOR | STYLING DETAILS #1

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful..

Dit artikel stond eigenlijk gepland voor de vertrouwde maandag. Helaas, was deze maandag voor mij niet de beste.. dus heb ik het maar een dagje verplaatst. Vandaag wil ik het hebben over styling details, de puntjes op de i..

Bij het bepalen van de sfeer in je interieur, is het afstylen erg belangrijk. Met de details maak je de woonruimte helemaal af.

image

Op mijn foto zie je mijn nieuwste home deco aanwinst en mijn nieuwe fascinatie. Veertjes!

Dit kussen heb ik afgelopen weekend kunnen scoren in Den Haag bij H&M Home. Je kunt nog niet in heel veel H&M stores terecht voor de Home afdeling, maar wat vind ik het al geweldig dat het kan in de flagshipstore gevestigd in de mooie Maison de Bonneterie te s’Gravenhage. Yey!

Zoals ik al eens eerder vertelde, breng ik graag persoonlijke items de woonruimte in die ik onder mijn styling hoede heb. :) Bij mijn eigen styling details in huis, zie je dan ook terug wat mij fascineert en wat bij mij past. Veel hartjes, quotes, foto’s, kaarsen en zachte kleur tinten.. lief en romantisch. Ik ga 3 toffe details behandelen vandaag!

my-homedeco

An empy room is a story waiting to happen and you are the author..

QUOTES

Ik quote wat af.. haha. En hoe leuk is het om dit aan je interieur toe te voegen? Om iets over jou te zeggen, om te inspireren of om je op te peppen. Het geef je woonruimte direct een persoonlijk tintje!

LilyJane Boutique x Maiko Nagao prints:  Um Recado Na Parede:  Moois van Søstrene Grene » blog.mliees.com:

Je kunt ze tegenwoordig in iedere woonwinkel wel vinden en zelfs voor een klein prijsje bij Xenos of Action.. daarom ben je zo troste eigenaar van een persoonlijk styling detail. Wil je nou echt op de originele tour. kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een stift. kalligrafeer pen, kwasten.. noem het maar! Lekker crea.. :)

LETTERS

Zoals te zien op de foto, heb ik ook deze detail in mijn huisje toegepast. Het komt vaak terug bij mijn adviezen en projecten. Je kunt er zoveel mee!

A letter with my initial to decorate my bedroom would be very great!:  this is a 'catalog' shot but I love the colors and the graphic elements:  I have so many books that I might as well use them in my decorating... About to start stacking!:

Verschillende grote, verschillende materialen.. het kan op iedere manier toegepast worden. Het past automatisch bij jou als je eigen initialen gebruikt. En ook deze interieur detail is vrij eenvoudig aan te schaffen of ook leuk zelf te maken!

FIGURINES

Het laatste detail dat ook aanwezig is op mijn vensterbank zijn beeldjes. Het pistoolvaasje is al een jaar of 2 mijn favoriet en echt niet meer weg te denken uit mijn interieur. Naast het lieve en romantische.. net het tikkeltje stoer.. like me ;)

DIY_pineapple_gold: Owl Vase Grey Pinned by www.myowlbarn.com: black, white + gold:

Het is net wat je aanspreekt, je hobby weergeeft of je gewoon erg leuk vindt! Naast het pistooltje heb ik bijvoorbeeld ook een windlicht in de vorm van een kroon waar ik erg weg van ben.. Het heeft iets persoonlijks en is vaak een echte eyecatcher in je interieur.

Ik hoop jullie weer te hebben vermaakt en te hebben geïnspireerd! Have fun styling lovies! x

liefshes-03

 

 

2 gedachtes over “INTERIOR | STYLING DETAILS #1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s