FASHION | DIY : Creative wishlist #2

Creativity is a wild mind and a displined eye..

Afgelopen maandag schreef ik een derde DIY artikel in de interieur categorie. Ik vond het weer erg leuk om te schrijven en daarom is vandaag mode ook aan de beurt! Dit keer.. heb ik zelfs 2 van de 3 wensen op dit lijstje al vervult.

In het eerste artikel dat ik schreef, waren er 3 mode accessoire die niet al te eenvoudig en zo snel te maken zijn. Heel gaaf, maar wel erg tijdrovend. Dat kan makkelijker!

bewerkt-diy2016

Om mezelf zoveel mogelijk af te leiden, positief te blijven stimuleren en me ergens even helemaal in te kunnen verliezen.. gebruik ik altijd mijn creativiteit. Thuis op de bank of knutselend aan mijn tafel. Zo kwam ik dit keer op de volgende toffe doe-het-zelf mode trends!

#1 HOUTEN KRALEN KETTING

Ik begin met hetgeen dat ik nog niet heb gemaakt, maar mij weer een erg leuk projectje lijkt om te gaan proberen met mijn kleine creatieve nichtjes assistent haha. Een ketting, draad, of lint voorzien van houten, grote kralen.. in elke stijl en kleur die je maar wilt!

Hand Painted Wooden Bead Necklace:  smykker_130429-_DSC5377.jpg (800×1199):  Ombre Wooden Beads Necklace with the great name Foggy Morning, from UnderlingDesign $ 38:

Natuurlijk.. kon ik weer terecht op Pinterest voor gave voorbeelden en inspiratie! Just l o v e that app! Zeg nou zelf, hoe leuk zijn ze?! Vooral de middelste ketting vind ik persoonlijk erg gaaf voor het voorjaar en voor van de zomer.. fan!

#2 DESTRESSED JEANS

Je ziet ze al een tijdje.. en dit mode seizoen zijn ze ook niet weg te denken. De jeans met gaten en scheuren. Denim, licht of donker.. je zwarte of witte jeans, ze mogen allemaal gesloopt worden. Haha. Vooral scheuren op de knie of in die regio zijn helemaal hot!

Inspiration; Ripped Jeans http://FashionCognoscente.blogspot.com:  Ripped black jeans look good with just about anything, but a simple white shirt is a perfect pairing.:  Read about Style Mist's wardrobe essentials via http://www.stylemist.com.au/blog/back-to-basics-a-guide-to-your-wardrobe-essentials/:

Ik ben echt zo weg van deze trend! Trendy en stoer. Maar zoals te zien op de eerste afbeelding is het zelf met een mooie hak heel vrouwelijk, sexy en chique.

Het is vrij makkelijk te doen.. al moet je er wel geduld voor opbrengen. Zelf vond ik een jeans waarmee ik het avontuur aandurfde en begon de gaten te bepalen. Mijn tip hierbij is.. trek de jeans even aan en teken met krijt de 2 strepen die je gaat inknippen. Knip zo recht mogelijk en haal vervolgens alle jeans draden eruit en de witte draden zullen overblijven. Bewerk de randen van de gaten met een oud scheermesje en.. je ben een eigenzinnige destressed jeans rijker! :)

#3 CREATIEVE SNEACKERS

En de laatste leuke DIY creatie, ontwerp je eigen sneakers! Dit had ik een tijdje geleden al gevonden en ik ben ook weg van de ‘bootschoentjes’of simpele sneackers. Hoe leuk is het om ze zelf en extra persoonlijk te maken?

Use a black Sharpie to transform plain white kicks into saddle shoes.:  tribal shoes blue vans sneakers. Could definitely diy yourself with cheap shoes from walmart, a sharpie, and some paint! I think yes.: sneakers-dream

Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op en zo een schoentje creëren die bij jou past.

Ik heb het zelf even geprobeerd op mijn oude grijze gympies van de Primark. Het is een succes en van het voorjaar zul je mij vast zien lopen met deze schoentjes. Weer een heel leuk idee om samen te doen met mijn kleine vriendinnetje Melanie.

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben met deze 3 hele leuk ideeën waarmee je eigen stijl extra kan laten zien. Veel plezier met maken en bedankt voor het lezen Lovies!

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s