FASHION | OOTD : Words & wisdom

Love your fabulous self..

Ik heb weer een outfit post geschreven! Opnieuw een trend die je al een tijdje tegen komt. Voornamelijk in ‘street wear’ komt deze look voorbij. Ik was eigenlijk niet zo van de Quotes op mijn shirts, deze zitten toch op je buik. Wij vollere dametjes willen toch, dat daar eerder geen als wel een accent op gelegd word. :)

Maar.. ik hou wel van wat spreuken en wijze woorden. Ze komen dan ook altijd voorbij hier op ML, is jullie wel is opgevallen denk ik.

Het zijn mijn kleine persoonlijke boodschappen tussendoor. :)

Ik vond op pinterest weer hele leuke voorbeelden, van de perfecte shirts met inspirerende teksten en/ of afbeeldingen erop. Deze zou ik met liefde aan mijn kledingkast toevoegen! Haha.

be-YOU-tiful. Every #Sevenly purchase donates to a good cause! every purchase of this shirt gives the gift of remembrance photography to parents who have lost a newborn. get it at #sevenly I want this shirt.

Leuk zijn ze he? Echt uitspraken die wel bij mij passen haha. Online kom je er dan ook heel veel tegen, maar ik moet bekennen.. dat ik ze niet meer zoveel tegen kom als ik aan het winkelen ben. Het kan zijn dat ik verkeerd kijk natuurlijk! Tips.. zijn altijd welkom. :)

Er is 1 topje die ik in mijn kast heb liggen. Deze heb ik vorig jaar gekocht voor 5 euro in de sale sale bij de V&D. Hij was zo geinig en zo goedkoop ( wel te klein ) maar ik kon hem niet laten hangen. Mijn zusje en ik geinen nog regelmatig met en om ons grappige ‘Yolo motto’.

I wear this with a big smile and a fun memory..

 streetwisdom-01
– My outfit of the day..

Broek: Baggy washed denim / Promiss, Top: “You only live once / V&D, Soho, Blazer: C&A, Shoes: Sneakers / Primark

Armband: Chain / Buddha to buddha <3, Horloge: Precent from my sister <3

Jaja.. ook ik kleed me wel eens iets stoerder.

Nou moet ik wel zeggen dat ik me vooral graag netjes en vrouwelijk kleed. Of dit nou wat iets stoerder is of juist heel chic en zacht. Dat blijft toch. :)
Ik vind het shirt dan ook echt leuk, de letters glimmen en hebben luipaarden print. Dit komt de laatste tijd toch wel wat meer voor in me looks.

Ook dit keer weer online geshopt!

wordandwisdom

OUTFIT:

Jeans: Slimfit, Miss Etam
Blazer: Roze, Miss Etam
T-shirt with stripes: “Choose your style, Promiss
T-shirt: Ecru “Mademoiselle, DEPT
Schoenen: Espadrilles denim look, Tommy Hilfiger


ACCESIORES:

Zonnebril: Aviator Copper flash, Ray ban
Armband: Denise dark grey, Buddha to buddha

Mijn favoriete deze keer zijn de blazer van de miss etam, ik vind het zo’n leuke kleur roze en het lijkt mij een erg fijn jasje. Ik ben niet zo gewaagd hierin, ik heb dus ook geen felle blazers. Dit zet met toch aan het denken..

En verder de zonnebril! Wat een mooie! De kleuren in de glazen gecombineerd met het zilveren model, ik ben verliefd! Deze wil ik hebben deze zomerrr.. ;)

Bedankt voor het lezen van weer een mode artikel! Wat vonden jullie ervan?

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | OOTD : Words & wisdom

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s