FASHION | HIGH ON DESIGN : Grafic Diva

When a woman becomes her own best friend, life is easier..

She’s back! Na een aantal weken totaal niets gepost te hebben Sorry fans! ;) Ben ik er nu weer met een mode artikel. Het hebben van een dure smaak is niet erg als je het jezelf kan veroorloven..

Ik vind het een leuke stelling. Waar ik eigenlijk opgekomen ben door mijn zusje. Zij heeft een vrij ‘dure smaak’ en is gek op originele en high fashion items. Ikzelf vind het erg gaaf en mooi absoluut, maar stel liever meerdere outfits samen met wat betaalbaardere kleding. Geven we uiteindelijk evenveel uit? Dat vraag ik mij ook wel eens af.. haha, zij spaart voor haar designer items, ik koop meerdere items en ben gek op accessoires. Hoe is jullie shop gedrag?

Ik kijk maar al te graag mode programma’s op tv en heb onlangs de marathon van het tweede seizoen gekeken van House of DVF. In dit programma zoeken Diane von Furstenburg en haar team, een ambassadeur voor haar kledingmerk. Diane is een klassieke powervrouw in de mode industrie met een uitgebreide en zeer vrouwelijke kleding en mode accessoires lijn.

We love DVF's exotic prints in gorgeous day-to-night pieces for spring!:  The New Girl, May@Work 2013 (Diane von Furstenberg):  Beautiful Print. Diane Von Furstenburg...def out of my price range but I can draw inspiration from this. So chic.:

Tijdloos, vrouwelijk en wat wils voor iedere vrouw, jong of wat ouder..

Ik kan het mezelf op dit moment dan niet veroorloven, maar mocht dit ooit het geval zijn. Dan zou mijn dure smaak zich uiten in onder anderen het dragen van kleding van DVF. Zie hier geweldige kledingstukken die mijn kast best mogen komen opfleuren, ontworpen en ook gedragen door Diane (middelste afbeelding). Tijdloos, vrouwelijk en wat wils voor iedere vrouw, jong of wat ouder..

Ook dit keer zou het artikel niet af zijn zonder een look die ik heb samengesteld. Voornamelijk met stukken uit de collectie van DVF dit keer.

highfashion-graficdiva

OUTFIT:

Top: Tori | DVF
Rok: Nellie | DVF
Lingerie: Felicitia | LAgent
Booties: Zwart suede |Gianvito Rossi

ACCESIORES:

Cross bag: Sutra mini duffel | DVF
Oorbellen: Kota | Elisabeth and James
Armband: Aden blackened | Elisabeth and James

De keuze is reuzen, maar dit vind ik toch wel een hele gave look die ik graag zou dragen. Vooral de top vind ik echt heel erg tof! Ook de lingerie en de booties zijn zo leuk!

Ik heb nu al geconcludeerd dat er vast vaker een look terug gaat komen met kleding van DVF, nog meer fan als voorheen haha. Wat vinden jullie ervan? Dragen jullie wel eens gewaagde felle kleuren of grafische prints? Bedankt voor het lezen en tot snel!

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | HIGH ON DESIGN : Grafic Diva

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s