INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Mesmerize Me

A empty room is a story that is waiting to happen and you are the author..

Het hoofddoel van je woning is het thuis gevoel geven. De woonruimte die je betreed moeten zo aan voelen dat jij je er gelukkig en positief voelt. Je bent er op je gemak en het stimuleert en motiveert je. Hier wil ik dit keer wat meer van laten zien en over vertellen..

Als ik mijn vragen opstel, om de mensen te helpen realiseren wat ze willen, vraag ik altijd naar persoonlijke verhalen en ervaringen. Een gesprek als dit zo voeren en een iets persoonlijk maken vind ik erg belangrijk. Zo kom je samen tot een beter beeld en de juiste verwachting van de woonruimte.

Dit keer wil ik laten zien, waar mijn ‘ persoonlijke interieur hart’ sneller van gaat kloppen.

Als ik de kans kreeg, zou ik mijn interieur waarschijnlijk jaarlijks om gooien, haha. Er zijn veel interieur stijlen en trends die mij aantrekken als Styliste! :)

MY LOVE 4 STYLE ANALYSE:


Interior space: (omschrijving over de woonruimte(s))
Het betreft de woonkamer. De belangrijkste kamer van de woning en daarom verdient het wat extra aandacht en wat bijzondere details.

*Advies gesprekken vinden (indien mogelijk) plaats op deze locatie.

Personal: (omschrijving van persoonlijkheid)
Een vrolijke, zachtaardige, lieve en soms een tikkeltje chaotisch dame. Die graag tot rust komt en zowel in haar doen, kledingstijl en interieur haar eigen persoonlijkheid wil kunnen terug vinden.

Style: (omschrijving van persoonlijke stijl)
Chique, eigenzinnig en vrouwelijk.

*Als modemeisje, focus ik mij ook op de kleding stijl, dit geeft mij extra informatie en vraag ik aan de hand van afbeeldingen en materialen wat het meest bij je past.

Colour pallet: (welke kleuren wel en niet)
Wel: Wit, taupe, grijs en zachte pasteltinten
Niet: Felle kleurtinten, groen, rood en oranje

Do’s and don’ts: (Wat er wel en niet in de woonruimte(s) mag komen)
Wel: Statement decoratie, natuurlijke producten en bloemen
Niet: Geen sombere uitstraling, geen donkere kleuren die de overhand nemen, geen vloerbedekking

Na aanleiding hiervan kan er een sfeer en concept gerealiseerd worden.

. ▇ #Home #Design #Decor http://irvinehomeblog.com/HomeDecor/ - Christina Khandan - Irvine, California ༺ ℭƘ ༻:   Love the coffee table:   :

Door goed te achterhalen wat je precies wilt en mooi vindt vormt er een duidelijk beeld voor mij en kan ik aan de hand daarvan voorbeelden laten zien. Nou is dit voor mezelf natuurlijk eenvoudiger als voor een ander ;)

In dit geval heb ik een drietal afbeeldingen gezocht die ‘mijn liefde voor stijl weergeven’. Het lichte en zachte, het natuurlijke en eigenzinnige, en het chique en vrouwelijke. En dan nu het combineren en het beslissen..

mesmerizeme-collage

FURNITURE:

Loveseat: Montauk point | Riviera Maison
Salontafel: Driftwood | Riviera Maison
Vloerkleed: Vincentia | Kwantum
Gebreide poef: Licht grijs | Dok2
Hanglamp: Koper draad | Woonexpress

ACCESIORES:

Kussen: Make a little magic | H&M home
Schedel: Gewei | Loods5
Fotolijst: Hout | Xenos
Windlicht: Love is all you need | Xenos
Fotolijst: Veren | Loods5
Plaid: Imitatie bont | H&M home

Deze artikelen zouden mijn woning een mini make over geven en helemaal vallen in het straatje van mijn persoonlijke stijl. Vooral de Loveseat, de gehaakte poef en het vloerkleed mogen direct geparkeerd worden in mijn poppenhuisje. ;)

Nu weten jullie op het gebied van interieur ook weer wat meer over deze dame. Bedankt voor het lezen!

Love your own scense of style..

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Mesmerize Me

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s