FASHION | Sneakers with a Bow

Good shoes, take you to good places..

Lint en sneakers of gympen.. niet iets wat je vanzelfsprekend zou combineren. Maar dit seizoen kom je er niet onderuit! Een verrassende trend wat mij betreft. En daarom wel een blog artikel waard. :)

lintsneakers01

Strikken.. Ik ben er al jaren weg van en heb er zelfs eentje op mijn enkel getatoeëerd staan voor het leven. Daarbij heb ik ook grote brede stukken lint tussen mijn riemen hangen. Deze wil ik nog wel eens gebruiken als taille riem. Daarom.. is deze trend er echt 1 voor mij en vertel ik er vandaag wat meer over! :)

Ik vertel vandaag, hoe je heel gemakkelijk je favoriete sneakers kan voorzien van deze trend. Geen veters maar lint om zo je schoenen vast te strikken!

20170411_164805

Ook al zijn mijn gympen bijna versleten.. Ik kan nog niet zo goed afstand doen van mijn topshop off white sneakers. Toch waren de veters echt wel aan vervanging toe en had ik dus een heel goed excuus om dit idee toe te passen.

Ik schafte op de markt 1 meter wit lint aan om deze de veters te laten vervangen.

Bij een marktkraam of in een hobby winkel kan je kiezen voor iedere kleur lint die je wilt. Ik heb mijne wit gelaten, maar hoe leuk is bijvoorbeeld mint groen? Of een andere trend kleur?! Of doe eens gek en ga voor glitters of zilver en goud.

Als je niet zelf je sneakers een make over wilt geven én! wat ruimer in je portemonnee zit. ;) Zijn ze op dit moment ook zo te koop!

Puma heeft een hele leuke collectie op de markt gebracht! Maar zo zijn ze ook nog van andere merken te koop. Eigenlijk, verwacht ik binnenkort wel meer van deze trend in andere winkels.

fede94772de8a650bb98d9bfcb19be80 2882ed951e8c88de0642dfe20dff7718 46061e0e0d9511978a45f1a38feb9e8c

Wat vinden jullie van dit statement dat je met je schoenen kan maken? Ik ben een fan en ga misschien nog meer gympen omtoveren tot lint sneakers!

Bedankt voor het lezen lovies!

Een gedachte over “FASHION | Sneakers with a Bow

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s