FASHION | My First Sunny Spring Outfit

Time spend with family, is worth every second..

Afgelopen weekend was zonnig en stralend! Dan doel ik uiteraard op het weer, maar ook hoe ik hem heb mogen doorbrengen. Hier vertel ik graag meer over!

Ik ben een familie – en gezelligheid mens, dat is een feit. En hier heb ik het tweede weekend van April extra van mogen genieten!

De afgelopen paar weken, hebben heel veel met zich meegebracht. Ik als gevoelige dame kan hierin dan nog wel eens verdwalen. Alle nieuwe ervaringen, emoties en avonturen..

MirrorPic_20174121731092

Het familie weekend van de familie mijn vriend. Iets waar ik ontzettend zin in had en erg nieuwsgierig naar was, maar tegelijkertijd ontzettend spannend vond. Al heel snel, bleken de zenuwen bijna voor niks en ik werd dan ook met open armen ontvangen in de oh zo grote familie die aanwezig was, 85 man! wel te verstaan haha.

Meedoen aan een quiz om zo gelijk in contact te komen met verschillende familieleden, dansen, zingen, een speurtocht, kampvuur, natuur en cultuur en vooral.. veel gelach en gezelligheid. Met als afsluiter nog een wandeling door een prachtige tuin. En hier.. kon ik, doordat ik geïnspireerd raakte door het lieve nichtje van Rob, Elisa.. het niet laten om mijn outfit vast te leggen voor het blog!

personalspringfavs-2017

OOTD | Roze blouse : H&M | Ripped jeans : WE Fashion | Gympen : Lidl | Schoudertas : Primark

Het ‘laten zien’ van mijn blote arme, is voor mij nog wel een klein dingetje.. maar ach, het geeft ergens ook mijn prestatie weer. :)

Een luchtige, zachte en zomerse outfit. Ik ben helemaal weg van deze jeans, die ik toevallig tegenkwam tijdens een dagje winkelen met mijn meiden, zwaar in de sale. Het roze blousje is iets wat groot omdat ik deze vorig jaar gekocht heb en in de tussen tijd nog 10 kilo ben afgevallen.

POWDER PINK BLOUSE

Mijne is dus van vorig jaar, maar de kleur en de details zijn ook dit seizoen weer veel te vinden in de mode trends. Ik ben niet echt een ‘roze dame’ maar de poeder achtige tint vindt je hier en daar wel in mijn kleding collectie. Zo vond ik ook weer 4 hele leuke die op dit moment online te shoppen zijn!

spring-rozeblouse0417

Blouse met strik : Mint & Berry | Overhemd met ruffle detail : Vero Moda | Blouse met knopen en stof detail : Esprit | Soepele blouse : Mint & Berry 2

REALLY RIPPED JEANS

Zoals ik al zei, mijn jeans was echt een goede cheap trill. En degene die ik gevonden heb online variëren dan ook in prijs, kleur en hoe ripped ze zijn. Ook dit heb ik wel eens eerder vertelt, ik vind de ripped jeans trend geweldig!

spring-rippedjeans0417

Midden blauwe skinny jeans : Only | Normaal vallende jeans : H&M | Lichte boyfriend jeans : Esprit | Donkere relax skinny fit jeans : River Island

GREY SNEAKERS

Iedere keer als het voorjaar voor de deur staat, ga ik op zoek naar mijn grijze sneakers. Ze passen zo leuk overal bij! Alleen dit keer.. kwam ik erachter dat ik mijn vorige paar vorig jaar weggegooid had. Balen. Tot ik op een middag in de Lidl liep en deze schattige zag liggen voor weinig. Deze kwamen voor tijdelijk goed van pas, later wil ik graag een paar van Adidas of Converse aanschaffen. Hiervoor heb ik nu dus al een beetje kunnen shoppen! Zie hier 4 hele leuke, weer uiteenlopend in prijs. :)

spring-grijzesneakers0417

Sneakers grijs met zilveren neus : Adidas | Licht grijze sneakers: H&M | Wit, grijs en zilveren sneakers : Micheal Kors | Grijze sneakers met detail : Converse

Wat is de zon toch fijn! En wat vond ik het weer leuk om dit artikel in elkaar te flansen ;)

Ben jij een blogger en/of ook een echte fashionista én lijkt het je leuk om Gast Stylist te zijn op Mesmerizing Love? Schroom dan niet en laat het mij weten!

liefs-hes2017

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s