INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Tough love

Interior design is making the best possible use with the available space..

Door mijn laatste OOTD artikel, raakte ik geïnspireerd om dit thema ook te gebruiken voor een interieur artikel. Het is tenslotte even geleden.. Stoer, basic en vrouwelijk dus! :)

Voor het eerst is bovenaan de naam van mijn kleine droom te lezen. Love 4 style, interieur styling en decoratie. Ik doe zo nu en dan interieur advies geven, concepten maken, meubels renoveren en verkoop klaar stijlen. I’ll keep believing in my dream..

Ik ga het stijltje van mijn mode artikel dus ook doorvoeren in het interieur. Een neutrale basis met hier en daar iets wat eruit spring en items met een ‘feminine touch’.

A SCANDINAVIAN HOME WITH FEMINE TOUCHES by the style files, via Flickr Une style scandinave pour le salon Light and airy Scandinavian style living living room

– Bron: Pinterest

Je kan dit zowel klassiek, landelijk als modern toepassen. Dit wilde ik met de volgende gave interieurs graag laten zien. Persoonlijk heb ik op dit moment ook ‘de luxe’ om zo hier en daar roze toe te passen in mijn woning.. ;)

toughlove-collage

FURNITURE:

Fauteuil: Grijs | Westwing (‘vrouw des huizes’ sale)
Poef: Zacht roze | Woonexpress
Wandrek: Grijs | Woonexpress
Bijzettafel: Rilland | Woonexpress

ACCESSOIRES:

Klok: Nexttime | Woonexpress
3 Lantaarn: Ellen Westwing (‘vrouw des huizes’ sale)
Kussen: Zebra | Woonexpress
Organiser: Riverdale | Wehkamp

Ik vind het ook tijdens het interieur stijlen erg leuk om onverwachtse en speelse items en ideeën toe te passen. Net even dat verrassende en eigenzinnige. :)

Ik ben ook echt zulke leuke spullen weer tegengekomen. Veel is afkomstig van de woonexpress.. gewoon echt een leuke woonwinkel met van alles.

Wat ik op dit moment zo zou aanschaffen? Het stoeltje vind ik erg leuk! En ook de gehaakte poef staat al zo’n 2 jaar op mijn verlanglijst. Blijft leuk, maar nog niet aangeschaft.

Zit er iets voor jullie bij dametjes? x

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Tough love

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s