BEAUTY | MAKE UP : Loreal ‘make up genius’ app

 The best color in the whole world, is the color that look good on you..

Toen ik een paar weken geleden deze applicatie ontdekte wilde ik er eigenlijk gelijk een artikel over schrijven. Ik had het voorbij zien komen op de tv en moest er in eerste instantie er om lachen. ( Dit ook omdat Winston Gastonovic zijn beste smokey eye liet zien haha.. rawr!)

De app van Loreal Paris
Het is een app die niet zoveel ruimte in beslag neemt en makkelijk te downloaden is. Als je hem voor het eerst opent wordt er gevraagd om een scan van je gezicht. Hierna kun je aan de slag!

Je kunt een aantal bestaande looks proberen die door verschillende ontworpen zijn. En je kunt zelf producten als lipstick, eyeliner, oogschaduw en blush proberen. Erg leuk! En zonder moeite..

It is fun to make things up.. ;)

loreal-app-looks1

Je moet wat, als je ziek op de bank zit.. haha. Ik droeg dan ook helemaal geen make up van mezelf.

Dit zijn twee bestaande looks die je kunt proberen vanuit de app, de eerste is wel iets wat ik zou willen dragen. Wel vrij heftig, maar leuk bij mijn leger groene top. Vooral de kleur van de lippen stift vind ik mooi. De andere look, is wast extreem.. maar kom het niet laten. Wild thhiiinng.. lol.

loreal-app-looks2
Deze looks heb ik zelf samen gesteld.

Leuk om even te kijken welke producten ik ook daadwerkelijk zou dragen en aanschaffen. Sexbom cateyes zijn natuurlijk harstikke leuk.. voor Halloween, of wanneer ik ooit een donkere haarkleur heb/aanschaf..

Alle producten op deze foto’s maken mij nieuwsgierig. Vooral de lief roze lippenstift links. :)

Your eyes show the strength of your soul..

make up tips | Tumblr

Gewoon geinig! Hebben jullie het al geprobeerd?

liefshes-03

3 gedachtes over “BEAUTY | MAKE UP : Loreal ‘make up genius’ app

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s