LIFESTYLE |MISS LOVE : Geef nooit op

A bad relationship can make you feel more alone, than when you where single..

Hoplaaa.. Ik kom gelijk maar met de deur in huis vallen met de quote. Een relatie is natuurlijk onder anderen erg leuk en gezellig. Samen met je partner plannen maken en het leven beleven is wat iedereen uiteindelijk wil. 

Hier schreef ik laatst over in mijn Vision on love artikel.

Maar.. het kan zijn, dat je in een relatie jezelf kwijt raakt, of.. misschien wel niet volledig kunt zijn. Lees hier.. over wat je naar mijn mening niet moet verliezen als je met iemand je leven deelt. :)

5 Dingen die je niet mag opgeven in je relatie..

1. Je vrijheid
Je moet ‘inchecken’ en jezelf verantwoorden in het dagelijks leven bij je vriend of vriendin, man of vrouw. Je voelt je schuldig als je dit niet doet. Dan heb ik het over een avondje weg met je vriendinnen en vrienden, een familie uitje etc, of zelfs tot aan iedere stap die je elke dag zet. Als dit het geval is, kan ik je zeggen dat dit niet echt goed is.

itmakesyouhappy.com  beachbodycoach.com/itmakesyouhappy  shakeology.com/itmakesyouhappy #getinfected ☮

Je hebt recht op je eigen dingen. Als hier niet over gesproken wordt en het blijft een probleem voor je partner, is dit niet jou schuld. De partner moet bij zichzelf te raden gaan, dit heeft met gebrek aan vertrouwen te maken.

2. Jezelf
Deze is natuurlijk erg belangrijk. Jezelf aanpassen en willen veranderen voor je partner gaat echt niet werken. Als je met de juiste persoon in een relatie zit, valt hij of zij voor jou zoals jij bent. Je offert heust wel eens wat op voor elkaar, iets van je eigen wil. Bijvoorbeeld als je partner erg graag bij een restaurant wilt eten, terwijl jij veel liever ergens anders wilde gaan dineren. Of toch samen ook eens een film kijken, waar jij eigenlijk niet zoveel zin in had. Dat hoort erbij.

A persons actions will tell you everything you need to know..

Verander je persoonlijkheid nooit. Naast dat dit totaal niet logisch is, doe je jezelf hier ook mee martelen. Als hij of zij dit wel van je vraagt, is het beter om ermee te stoppen.

3. Je geluk
Als degene waar je mee samen bent, je niet gelukkiger maakt als dat je al was. Er eerder aan bijdraagt, dat je gespannen bent. Je snel vermoeit bent, stress ervaart en in een dip raakt.. Waarom ben je dan met diegene? Een partner moet jou geluk aanvullen en niet afnemen. Onthoud dit met mij. Dit kan ook later pas ontstaan.

I love the look of love and intimacy.

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een dip en zit hij of zij ook wel eens niet lekker in zijn of haar vel. Maar als je partner ongelukkig blijft, kun jij daar niet altijd iets aan veranderen. Verlies jezelf niet.

4. Je plezier
Heb plezier samen! Samen lachen, geinen, op avontuur gaan.. zulke dingen! Wees maf, wees een kind. :) Dit is echt erg belangrijk! Goed voor de lach spieren en maakt je relatie sterker.

Ook als je al een langere tijd samen ben, is het juist goed om af en toe even gek te zijn. En onderneem nieuwe dingen.

If you are lucky enough to find a weirdo.. never let him go..

5. Je dromen
Samen met je liefde de zelfde dromen, passies en levensmissies delen is ideaal. Maar  2 mensen met ieder eigen dromen en talenten, die elkaar volledig steunen en waarderen, zorgen voor een sterke relatie. Het is belangrijk om elkaar te waarderen en te helpen groeien. Geloof in elkaar dromen. Welke droom het ook is!

Black and White Dream Catcher

Hoe jij in het leven staat en hierover denkt, zegt een hoop over jou en over je persoonlijkheid. Als je, je dromen niet meer mag of kunt hebben van je partner, kan dit op langer termijn verweten worden.

Is nogal wat he? Haha.. Maar nooit verkeerd om te weten lijkt mij. Ik neem deze ‘tips’ in ieder geval al een tijdje met mij mee. :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s