FASHION | RECYCLE YOUR COTHES 2

Lift up your head princess! If not, your crown will fall..

Een tijdje geleden introduceerde ik dit topic op mijn blog! Er zijn nog al wat kleding stukken die ik in mijn kleding kast heb hangen, die nu beter zitten en mooier staan. Zoals ik vertelde in mijn eerste artikel. :)

Met de pasen.. alweer een tijdje geleden dus, droeg ik een top die ik gekocht heb in 2012. Waar, weet ik eigenlijk niet meer. Volgens mij is hij van de Bonprix. Anyway.. Ik wilde iets vrolijks en ‘popping’ omdat ik met een aantal vriendinnen naar Latin Village ging. Leuk!

latin2012
With the party ladies | 2012 :)

Fris en vrolijk, dat is de top zeker! En zo voelde ik me ook, zoveel mogelijk tussen al die mooie mensen.. Lekker zomers! Ik haalde hem weer voor de dag en combineerde hem met een leuke sjaal, off shoulder en ik was klaar voor de Paas brunch.latinyellow

Samen met m’n sister from another mister, knappert x!

Nu mijn lichaam verandert is en ik wat kilo’tjes lichter ben, zit de top gelijk anders haha. Geel is eigenlijk niet helemaal mijn kleur, dat moet ik toegeven. Je krijgt toch snel een beetje een Tweety gevoel..

Well Yellow there..

yellow-ryc

Jurk: Vero moda
Tas: Esprit
Ketting: Wenz.nl
Sandalen met sleehak: Bonprix


Super leuke gele items gevonden, vindt je niet? En die schoenen! :) Ik blijf even in hetzelfde jaar.. haha. En kwam een ‘bloemige’ top tegen die ik ook droeg en gekocht heb in 2012. Hij is erg vrouwelijk en lief, ik vind hem soms moeilijk te combineren. Ook hier heb ik weer een recycle foto van. :)

pinkfloral

Haha.. Tumps up! Roosjes zijn leuk.. Ook hier kan je wel zien dat de top meer tot ze recht komt. Op mijn oh zo fijne grijnze jeans.

After woman.. flowers are the most divine creations..

roses-ryc

Jurkje: Dressesonly.nl
Ketting: Treasa, Dyrbergkern
Armbad: Debbie B, Dyrbergkern
Smartphone hoesje: Guess


Wat heeft Dyrbergkern weer ontzettend veel gave sieraden in de nieuwe collectie! Love! Ik ben dit keer ook echt weg van het jurkje! Perfecte kleuren combinatie als je het mij vraagt!

Bedankt voor het lezen! x

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s