INTERIOR | OUTSIDE : Balcony comfort

Instaid of thinking out of the box. Get rid of the box.

Vanochtend, zat ik op mijn balkonnetje met een kofje koffie. Ik stoorde mij aan me rommelige en beetje smoezelige uitstraling. Ik kon er even niet meer tegen! Haha. Maar.. wat wil ik eigenlijk anders hebben? En hoe krijg ik hem een beetje comfortabel?

We kunnen weer meer naar buiten!

En daar zijn we allemaal natuurlijk helemaal blij mee! Lekker wandelen, in de tuin zitten, fietsen, terrasjes.. en op het balkon zitten. Genieten van de zon! :) Mijn Appartementje in het centrum heeft zicht op andere appartementen complexen. Wat mij de laatste tijd op valt is hoe heerlijk mijn ‘buren’ buiten zitten. Een tweede kleine woonkamer. Dat wil ik ook!

Ik begon als eerst aan de grote schoonmaak en ‘pimpte’ het kleine plekje op met een aantal kleine accessoires.

image image
– My Balcony

Het kan er even meer door.. lekker kleurrijk en vrolijk! Maar toch.. toch blijft het kriebelen. Haha. Ik heb weer allemaal verschillende ideeën, want dit moet gewoon relaxter kunnen.

Pinterest inspiration

balcony-02

White Romance
Zacht, rustig en romantisch. Dit is het eerste wat in mijn gedachte komt als ik naar mijn eigen kleine balkonnetje kijk. Wat ik veel gebruik ook in mijn werk als er klanten zijn die niet weten wat zij met hun balkon of tuin willen, is hetvolgende..

What you love and like inside, you can create outside as well..

Dit geldt toch ook voor je persoonlijkheid? ;) Je woning richt je in naar jou smaak en met items die jou gelukkig maken. Dit is dus ook helemaal goed om door te voeren naar de tuin of het balkon. En zelfs andersom. Heb je veel hout elementen in je tuin? Laat dit terug komen in de woning.. :)

balcony-04

Handy dandy Chic
Toen ik deze foto zag, werd ik helemaal blij! Dat zou handig zijn! Ik zie mezelf al helemaal zitten met mijn wijntje, een tekenblok, boek of mijn laptop op het handige tafeltje. Ik denk.. dat je mij dan in mijn vrije tijd vaak zou aantreffen op deze plek. :) Heel erg leuk!

balcony-01

Pallet Perfection
En de laatste die ik wilde delen vandaag. Creatief met pallets! Het is goedkoop en ziet er erg leuk uit. Ik moest gelijk denken aan het strand. And that’s Always a good thing. Klein matrasje, kussens in je favoriete kleur en je hebt je eigen ‘beach spot’.. zonder het zand tussen je tenen haha.

Hoe is het gesteld met jullie balkon of tuin?

liefshes-03

Wil je volledige op de hoogte blijven? Volg ML dan op Facebook x

Een gedachte over “INTERIOR | OUTSIDE : Balcony comfort

  1. Leuk! Ik heb dat romantische witte balkonnetje ook op mijn pinterest gepind staan. Ik vind hem zooooooo mooi. Wij zijn druk bezig met verbouwen / opknappen en ons balkonnetje heeft nu schuttingen dus meer privacy. Nu nog aankleden met kussens en bloemies e.d. –> zin in!

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s