CELEBRITY CRUSH // Emma Stone


 

Emma’s fashion sense!

Emma Stone speelt in meerdere bekende films. Spiderman, Gangster Squad.. Mijn persoonlijke favoriet is ‘The Help’. Naast dat ik het een ontzettende mooie film vind, werd ik gek op Emma als stoer rebels dametje ‘Skeeter’. Haar bleke huid en vriendelijke uitstraling. Ze heeft hele nuchtere humor en draagt zich met klasse, dit merk je in interviews en in haar kleding. Ik ben fan!

Als ik voor de televisie zit, staat regelmatig de zender E! entertainment op. Daar vindt je onder anderen de ooohh zo bekende Kardashian dames.. maar ook de Fashion police en mode verslagen van de rode lopers van de Grammy’s, Golden globes, EMA’s etc. Dit zal waarschijnlijk niet zoveel mensen iets zeggen. Ik als mode junk kijk graag naar deze programma’s. :)

Emma heeft een hele ingetogen, maar toch sprekende smaak. Ze weet bij iedere gelegenheid haar persoonlijke stijl zo in haar kleding te laten zien dat het eigenlijke altijd klopt! Hierbij mijn 2 favoriete looks van haar!

sag-awards1  sag-awards2

Emma Stone at the SAG awards 2015.

Recenter kan bijna niet. Emma droeg een jurk van Dior. Ze kiest dit jaar tijdens de rode lopers tot nu toe steeds voor iets gewaagds, ergens mannelijks en stoer.

Al was ik geen fan van haar outfit tijdens de Golden globes, dit is echt gaaf! De rode lippen en de stoere oorbel erbij. Over deze oorbel zal ik in de toekomst wat meer vertellen..

goldenglobes-2011

Emma Stone at the Golden Globes 2011.

Dit is echt een compleet andere look en al een tijdje geleden. Emma heeft van haar eigen rood haar, dit blonde haar heeft ze ook in de films van Spider man. Persoonlijk vind ik het rode haar mooier staan.. maar wauw! Wat ziet ze er hier mooi uit. Vooral de kleur van haar Calvin Klein jurk is zo zacht en mooi. Love this “Pink fairy” look!

Tot zover mijn celeb crush.

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s