INTERIOR // HOMEDECO: Comfy cozy


There is nothing like staying home for real comfort..

Tijdens de Winter maak ik ook graag mijn huisje extra gezellig. Kaarsen, plaids, lichtjes.. ook na de feestdagen en in het nieuwe jaar. Niet dat m’n kerstboom nog staat hoor, of de advent kaarsen nog voor het raam.. :P

 

Voor de lieve mensen die dit nog wel hebben.. NEE! Foei! Haha

Mijn persoonlijke interieurstijl is sowieso vrij ‘cozy’. Ik ben een persoon die echt van warm en knus houdt. Lekker voor de openhaard..
Ik adviseer dan ook altijd om vooral je woonkamer zo in te richten, dat je er echt thuis komt. Je er rust vind en je 100% in een omgeving bent die je aanstaat. Erg belangrijk..

Ik kwam laatst ontzettende leuke dingen tegen online. Voornamelijk bij de H&M home. Plaids en kussens hebben ze in veel kleuren en stijlen.. voor ieder wat wils eigenlijk.. daar hou ik van. :)

comfycozy-collage

Dit waren mijn favoriete, allemaal top items die jou woonkamer wat gezelliger en knusser maken. Kies voor zachte kleuren, grijs, beige, taupe, off white.. en zachte materialen.. zelfs de bontlook, hoe gewaagd ook.. lekker onder je ijsbeer of luipaard haha..
Kies voor goud, koper of zilveren statement accessoires. Deze vallen op en maken het chic..
Ik hoop jullie opnieuw geïnspireerd te hebben. & ik kruip in ieder geval lekker onder mijn plaidje met een goed boek of blog, een kop thee en de kaarsen aan.. :)

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s