LIFE STYLE // Sleep over: Funny little lady


Tijd voor een nichtjes dag! Haha

Na een wat hectische en veel vragende week, even gek doen in het weekend met m’n kleine vriendinnetje. Zo nu en dan komen om en om die twee dondersteentjes bij hun grote nicht logeren. Erg gezellig!

Dit zijn dan ook twee totaal verschillende logeerpartijtjes en dagen. Dit jonge dametje van 9 jaar weet goed wat ze wil. Na een ‘tut en spa’ dag afgelopen keer gaan we dit keer voor een knutselmiddag en high school musical film marathon haha. De dag vooraf kreeg ik al een berichtje, hoeveel zin ze erin had. Prachtig toch?

Na het uitzoeken en kopen van de knutsel benodigdheden, mocht er gekozen worden wat we gingen eten. En ja.. natuurlijk kom je dan al gauw uit op de ‘Gouden boog’ ;). Vervolgens haar lange mooie haren in de krul, mevrouwtje lovely looks.. en toen samen op de bank gekropen voor de televisie.

We begonnen in de ochtend gelijk met knutselen.. een saai lijstje beschilderen en “beglitteren” haha. Poppie wilde graag een foto van haar grote broer en haarzelf, te schattig.

Zie hier wat foto’s :)

image

Zelf had ik een geinig DIY idee gezien op pinterest, even proberen..

image

image

image

Even freubelen saampjes.. filmpje tussendoor en wat gein en baldadigheid. En ja.. ik blijf het zeggen, hoe cliché ook. Wat word ze groot!

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s