LIFESTYLE | DIARY: Week 12 | 2015

Train yourself to find the blessing in everything..

Ondanks de storm in het begin van mijn week, brak het zonnetje door later. :)
Hoe was die van jullie? Ik heb gelukkig een beetje van het zonnetje kunnen genieten en van verschillende leuke ervaringen. Opnieuw wil ik jullie meenemen in mijn week en een paar hoogtepunten met jullie delen. De diepte punten.. hou ik lekker voor gezien!

The City
Jeetje zeg, wat was ik alweer een tijdje niet in de stad geweest. Vroegah in mijn schooltijd.. ughm, deed ik het rondlopen en inspiratie opdoen eigenlijk dagelijks, als er een uur uitgevallen was bijvoorbeeld. Gelukkig kon ik de energie bij elkaar rapen om weer eens even lekker met m’n vriendinnetje rond te struinen door de winkelstraten en gezellig te kletsen. Ik had m’n stadje echt gemist!

grateful

Bejewel your lunch
Na een afspraak in de buurt van Rotterdam, kwam mijn mams met het leuke voorstel om te gaan lunchen bij de Theeroos. De lunchroom van mijn nicht en haar vriend. Echt een onwijs leuk zaakje! Ik was er ook al een tijdje niet meer geweest.

hlofdw02

Had laatst nog wel een kort gesprekje gehad, want ik zag op facebook voorbij komen dat ze naast alle leuke vintage interieur accessoires, ook armbanden in de verkoop hadden. Zo leuk!
We werden warm onthaalt. Naast een lekker broodje en heerlijke thee, mocht ik uitgebreid de sieraden collectie bekijken en fotograferen. Erg gaaf! Ik was zo enthousiast, dat er binnen nog geen uurtje een blog artikel uit mijn vingertoppen stuiterde.

Meme moemoe mimi weekend
Zoals afgesproken, kwam dit weekend mijn nichtje Melanie logeren. Haar paps en mams hadden een leuk feestje en mevrouwtje was aan de beurt om uit logeren te gaan bij mij. Haha, zoals eerder omschreven.. mijn nichtje en neefje komen om en om zo nu en dan bij hun grote nicht logeren. En dit keer gingen we winkelen en mocht ze zelfs 2 nachtjes blijven slapen. ;) HESSIE IK WIL SHOPPEN! Ze had netjes haar zakgeld opgespaard om leuke dingentjes te kunnen kopen. Erg gezellig weer! Klein gekkie <3

wpid-20150322_163608.jpg

Zondag moest het dametje vroeg op, 7 uur.. oef ;). Dit omdat ze haar eerste wedstrijd had van haar acro gymnastiek. En wat heef ze het goed gedaan! Samen met haar team op de eerste plaats geëindigd! Knappert!

Hierna waren we met de familie compleet en gingen we nog even uitwaaien op het strand. Ik moest gewoon even met mijn voetjes in het zand lopen. Ook al was dat nog wel vrij koud. I looove the beach! Het is pas net lente, maar ik kan nu al niet wachten tot de zomer!

Heeelemaal op, maar met een dankbaar en voldaan gevoel kwam ik thuis en plofte ik op de bank. Wat een week.. wat een weekend!

Bedankt voor het lezen van mijn tweede persoonlijke week overzicht..
Wat hebben jullie gedaan? Zijn jullie nog op het strand geweest?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s