DATING | BY TWITTER FAITH

I didn’t choose you, it took one good look and there was no turning back..

Ik heb weer een nieuw date verhaal. Het is het 6de artikel dat ik schrijf in deze categorie. Ik vind het echt leuk dat jullie mijn artikelen graag lezen. En ze worden steeds leuker om te schrijven, de stoute schoenen zitten wel oké haha.

Ik ga weer even een beetje zwijmelen, vinden jullie vast niet erg? :) Dit keer een onverwachte en impulsieve date. Wat zo het leukste aan deze date was, hoe hij tot stand is gekomen.

Zo goed als mijn hele leven woon ik al in het stadje waar ik op dit moment ook nog woon en werk. Burgerlijk en braaf he? Haha. Hierdoor..ben ik door de jaren heen een hoop mede stadsgenoten tegen gekomen. We hadden elkaar dan ook wel eens gezien en kende elkaar bij naam.

Daarnaast.. heb je natuurlijk iets genaamd social media en hier begon het dan ook mee. Wij volgde elkaar al een tijdje op twitter en opeens kreeg ik een melding dat hij mij nogmaals wilde toevoegen. He? Hoe dan?

twitter

Ik besloot hem een berichtje te sturen en kreeg er een grappig antwoord op terug, dat hij een spookaccount had en die dan stiekem mensen toevoegt. Ohja vriend? Ik lachte hard op naar mijn telefoon. Ik reageerde hier met een sarcastisch grapje op terug, hier stopte het bij..

Een paar weken later.. kwamen we elkaar tegen in een café, we begroeten elkaar en moesten gelijk lachen. ‘Mijn spookaccount blijft je stiekem volgen hoor, is wel oké toch?’ zei hij met een grijns. Ik lachte.. ‘Nou vooruit’.

image

Aan het einde van de avond, kwam hij naar mij toe om nog even een praatje te maken en vroeg om mijn nummer. Ik besloot deze te geven. En we begonnen met berichten en telefoon gesprekken..

I know he is not perfect in your eyes, but somehow he’s flawless in mine..

We spraken af op een middag, om gewoon even te kletsen en te lachen. En dat deden we, lachen, geinen en veel kletsen. Totdat ik op moest stappen om een avonddienst te gaan werken en hij een afspraak had met vrienden.

Na mijn werkdienst zag ik een berichtje van hem.. ‘ Het was echt gezellig, wel een beetje kort he?’ Met een grote glimlach beaamde ik dit, waarop een uitnodiging voor een wijntje volgende.. We kletste tot in de late uren en sloten af met een lange kus. Een kus die moest, op de 1 of andere manier..

Impulsief en totaal niet de bedoeling, maar wat was het leuk..

Bedankt voor het lezen! :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s