FASHION | GUEST STYLIST : Rosanne

Dream higher then the sky and dieper than the ocean..

Na 3 artikelen gestyled door mijn kleine vriendinnetje en nichtje Melanie, een andere gast stylist. We houden het in de familie! Dit keer is het de beurt aan mijn nichtje Rosanne. Zij stylde 3 looks bij elkaar, die helemaal passen bij dit lente & zomer seizoen!

Vorig jaar augustus introduceerde ik het eerste artikel waarbij ik het stokje tijdelijk doorgeef aan een gast stylist. Ik had het in die periode erg druk en werd daar dan ook later goed mee geconfronteerd.

Bloggen ging tijdelijk niet, maar daar was Melanie om mijn mode categorie op te vullen!

Rosanne-stylist

Vandaag is het de beurt aan Rosanne, mijn style volle, knappe en lieve nichtje. Naast haar school heeft zij een bijbaantje in de mode. Rosanne is in mijn ogen altijd al een creatief en echt modemeisje geweest. Ik vind het dus meer dan leuk om haar te gast te hebben op ML!

ROSANNE’S STYLE

Met haar prachtige lange bruine haren en slanke lange benen, staat Rosanne alles wel. Ze heeft een heel leuk tiener stijltje met een bohemien flair. Haar outfits zijn een tikkeltje stoer met een speels en verrassend element, altijd helemaal tip top af.

Simple but adorable, definitely an outfit for spring/summer: Teen Fashion. By-ℓιℓу. FOllOW >> @ Iheartfashion14:  Pinterest: Nyla Johnay Instagram: @nylaconaway:

Haar bohemien flair past op dit moment dan ook helemaal bij het seizoen! De 3 looks die je gaat zien, zouden zo naar een festival gedragen kunnen worden, zoals coachella! of zijn gewoon erg leuk voor deze zomer! :) Fris, hip en trendy.

Beautiful minds inspire others..

rosannesstyle-03

Short: Dotty, Jill | Shoeby kids
Top: Puck, Jill | Shoeby kids
Korte laarsjes: Maruti cognac | Zalando
Rugzak: Zwart | Pieces
Ketting: Leaf, zilver | My-Jewellery


rosannesstyle-01

Jumpsuit: Gitana, Jill | Shoeby kids
Gilet: Gold cardigan, Jill | Shoeby kids
Enkellaarsjes: KIOMI | Zalando
Lange ketting: Steen & parel | My-Jewellery
Armband: Kraaltjes, beige | My-Jewellery


rosannesstyle-02

Shorts: Belize, Jill | Shoeby kids
Top: Girly, Jill | Shoeby kids
Sandalen: Honalulu, zwart | Zalando
Armband: Little | Shoeby
Zonnebril: Halfmoon magic | Zalando

3 geweldig leuke outfits als je met mij vraagt! Rosanne heeft voor mij de foto’s gemaakt in de Shoeby store waar ze werkt. Zo stylde ze een groot deel van de nieuwe collectie voor de jonge meiden van nu van dit leuke merk bij elkaar. Talentje! Ik zie het haar helemaal dragen.

Wat vinden jullie ervan?

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s