INTERIOR | Love in a Frame

Photography is the only language that can be understood anywhere in the world..

Ik vertel zo nu en dan ook over mijn eigen inrichting. Een belangrijk detail zijn mijn foto’s. Het is erg leuk om foto’s, quotes of herinneringen in te lijsten en op originele manieren toe te passen in je huis. Vandaag meer hierover!

Ik ben een foto vrouwtje en vind het ook gewoon erg leuk om de muren te voorzien van decoratie, dan maar gaten joh! Haha.

Ik heb zelf voor verschillende lijsten gekozen, speels en veelzijdig en prominent aanwezig. De lijstjes zijn van de xenos, riverdale, ikea en action. Ik koos voor de neutrale kleuren zwart en wit, plus licht houten details. Al deze tinten en het lichte hout, komen terug in mijn woonkamer. Het zacht roze heb ik laatst pas toegepast.

mijnfotomuur-02

TIPJE | Als je het leuk vindt om verschillende lijsten te gebruiken, kun je deze ook gemakkelijk zelf creëren. Voor 0,75 cent per stuk vond ik bijvoorbeeld 2 fotolijsten bij een kringloop winkel. Deco verf van de action in een zacht roze kleur aanschaffen, een dagje een kwast vasthouden en je hebt mat roze fotolijsten, voor een prikkie.

Zo vindt je dus in mijn woonkamertje bij binnenkomst twee planken voorzien met foto’s van familie en vrienden, lieve en belangrijke personen in mijn leventje of in mijn hart en herinneringen. Liefde in lijstjes! :)

En natuurlijk, kan het op nog veel meer andere leuke manieren! Vier van deze verschillende ideeën om je muur met foto’s, persoonlijke spreuken of plaatjes van een bepaalde herinnering op te leuke, wil ik ook nog even delen.

Try putting inspirational messages on clipboards and hanging them on the wall.:  A nice gallery wall display for over the sofa using white frames and black and white photos.:

CLIPPERS | De eerste afbeelding.. clipborden en clips gebruiken om zo je favoriete spreuk of foto toe te passen op de wand. Ik vind het een erg gaaf idee! Zeker op deze manier, of om toe te passen in een bijvoorbeeld een kantoor of werkplek. Speels, motiverend en makkelijk te veranderen van foto, quote of afbeelding.

SYSTEMATIC BLACK & WHITE | Statisch, zwart wit en in veel interieurstijlen toe te passen. Het toepassen van zwart witte foto’s zorgt voor wat meer rust en door de lijsten in de zelfde stijl en kleur te houden doe je dit versterken.

Little Bits of Home: Hallway Gallery Wall:  More pallet creations.:

IN THE MIX | Allereerst.. vind ik het erg origineel dat deze wand niet alleen decoreert maar ook verbergt! Bij deze collage is zo gewerkt dat de thermostaat niet meer opvalt! Verder is deze indeling in de juiste verhouding ondanks de vele verschillende lijsten, kunst en de grote letter. Een eigen kunstwerk aan de muur, tof!

POWER PALLET | Over een statement gesproken! Een pallet aan de wand, het is al een tijdje een trend samen met steigerhouten wand elementen. Als je een stoer detail wil, is dit daar meer dan geschikt voor. Mix je foto’s met beeldjes, een vaasje, een detail zoals bijvoorbeeld een erfstuk.. noem het maar en voeg extra persoonlijkheid en stijl toe.

Zijn jullie van de foto’s? En zou je één van deze ideeën toepassen? Let me know! :)

liefshes-03

 

2 gedachtes over “INTERIOR | Love in a Frame

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s