MUSIC // SONG OBSESSED: Jessie J – Masterpiece


I’m not gonna stop
I like the view from the top..

YES!

En dit mensen, is een power song! Haha. Het nieuwe nummer van Jessie J!

Een aantal zullen van mij weten, dat ik echt een muziek freak ben! Alle nummers meezingen (niet dat ik het kan :P), rappen.. titels kennen, videoclips bij de nummers weten. Ik met me grote mond heb zelfs wel eens gezegd.. geef mij maar op voor ‘Ik wed dat ik het kan’ of iets. Dit gaan we natuurlijk niet doen! Lol. Het zit ook in de familie, mijn vader en mijn nicht.. delen ook deze passie, misschien een 6de zintuig? Who knows..

Jessie J is op dit moment 1 van mijn favoriete artiesten! Burnin’ up, Bang Bang en vooral ook.. Who you are (!) en nu dit nummer, ik zet bij allemaal het volume net iiiets harder. Haha. Soms kom je wel eens van die nummers tegen, waar het gewoon gelijk mee klikt. Zoals ik al zei, ik vind dit echt een power song, met tekst om je te motiveren. Meer dan een prima boodschap om over te brengen met muziek, toch? :)

Sometimes I mess up, I eff up, I swing and miss
But it’s okay, I’m cool with this

Juiste muziek, juiste tekst en voorlopig weer een nummer die regelmatig een keertje extra aangezet wordt hier. :)

Liefs, Hes

You haven’t seen the best of me
I’m still working on my masterpiece..

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s