INTERIOR | HOMEDECO: Spring ready!


Spring will come and so will happiness, hold on.. life will get warmer

Zijn jullie de winter ook zo zat? En blij met deze zonnestralen? Nou.. ik wel! Haha. Zoals jullie in mijn vorige home deco postes hebben kunnen lezen.. heb ik geen hekel aan de winter. Maar! die wandelingen in de zon, wandelingen op het strand, het zonder jas, sjaal, handschoenen, paraplu of capuchon op naar buiten, de groene natuur, meer licht.. doet een mens toch wel extra goed! :)

Mijn huisje was echt toe aan een grote schoonmaak! De stylist die ik ben, besloot gelijk de boel ook een beetje aan te passen en om te gooien. Weg met de donkere tinten en warme tinten! Gimmeee Spring!

Een tipje van de sluier! De trends en items uit de mode wereld hebben ook invloed op de interieur trends en de accessoires.

Ik ben weg van pasteltinten, zeker voor het voorjaar en de zomer! Dit is voor dit jaar ook zeker een trend. Je ziet het voorbij komen op de catwalks, maar ook de woonbeurzen laten zien.. pastel kleuren zijn hot!

wpid-mycollage_0.png
My home details <3

Ik ben dus weer lekker even bezig geweest! :) Op deze foto collage een ‘sneak peak’ van de deco details, wat vinden jullie ervan?
Zoals je kunt zien, ben ik ook in mijn interieur echt van de Quotes. Naast dat ik deze zelf verzamel en ze eigenlijk in elke ruimte aanwezig zijn.. heb ik het leuke hartje met de tekst ‘Follow your heart, it knows the way’ gekregen, zo ontzettend lief! En het ‘Made with love’ potje ook, van mijn lieve familie.

springpastels-collage2

En? Al lente kriebels?

Natuurlijk wilde ik ook dit keer weer wat leuke accessoires bij elkaar zoeken. Op nieuw geslaagd bij H&M en dit keer ook bij de Woonexpress. Mijn favoriete zijn de orchidee en het kussen met gekleurde vakken. Voor kussens moet je echt bij de H&M zijn, vooral voor sprekende en opvallende. Eigenlijk hebben ze van alles wat en ben je dus zelfs voor inspiratie aan het juiste adres.

Ik ben een grote fan van orchideeën, dit mag ik de familie plant noemen bij ons. Voor mooie orchideeën mag je even een kijkje nemen bij Optiflor. <3

Veel plezier met shoppen!
Het weer komt er steeds meer aan, is er nog niet helemaal.. maar je kunt het wel alvast in huis halen! Haha.

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s