FASHION | HIGH ON DESIGN : With a bow

I like big bows and i can not lie..

Een nieuw topic in de categorie fashion! Naast mode die we dagelijks dragen en voor de meeste gewoon te betalen is, vind ik ‘high fashion’ ook erg gaaf. En dus wil ik hier ook over gaan schrijven.

Het eerste waar ik aan denk bij dit onderwerp is het neutrale en nette dat het uitstraalt. Dit is natuurlijk wel logisch door de kwaliteit. Wat deze mode betreft heb ik verschillende favoriete ontwerpers. Iedere designer heeft wel een collectie waar ik geïnspireerd door kan raken.

Vandaag ga ik met mijn eerste artikel op de zwart wit tour. Je moet het op de juiste manier combineren en het moet je staan. Vind ik persoonlijk.

Do you still worry about the Christmas gift? This can help you get the beat gift for you dear. What are you waiting for? Hurry up http://canadagoose-kids.blogspot.com/ black and white striped pencil skirt + embellished black and white jewel button front oxford shirt Love the bag

Grote fan van zowel de ‘streetwear‘ als van het zwart witte in je nette look toepassen. Zie hier boven een aantal afbeeldingen waarin ik dit wil laten zien. Ik kon het dan ook niet laten om mijn favoriete tas in dit artikel te plaatsen. Celine bag haha.

highfashion-withabow

OUTFIT:

Jurk: White Deborah | Stella Mccartney
Lingerie: Julia stargazing | Stella Mccartney
Pumps: Ocean Suede | Jimmy Choo

ACCESIORES:

Cross bag: Ice blue | Jimmy Choo
Oorbellen: Wonderland | Ippolita
Armband: Rock candy | Ippolita
Horloge: Seiko | De Bijenkorf

En nu mogen jullie raden.. wat het goedkoopste item is.. ;)

Ik heb dit keer voornamelijk gekozen voor de merken Jimmy Choo en de ontwerpster Stella Mccartney. Omdat ik in dit artikel high fashion wil laten zien is dus ook alles aan de prijs. Maar wel ontzettend gaaf! :) Het jurkje vind ik natuurlijk super! En dit gecombineerd met de vel gekleurde hakken en sprekende tas maken de outfit helemaal af. Afgestijld met een mooi sieraden setje en eigenzinnig horloge.

Bij dit artikel, ga ik mij ook focussen op het ondergoed. Er is zoveel mooie lingerie op de markt. Dit ga ik met jullie delen!

Bedankt voor het lezen mijn Fashionistas! x

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s