LIFE STYLE // COFFEE TIME: Mocha choco latte


Oooh look! It is coffee ‘O clock..

Ben jij ook een koffie fan? Ik wel.. De geur, de smaak en het effect natuurlijk. Het is overigens niet zo.. dat ik niet zonder koffie kan functioneren. Wel functioneer ik iets beter haha.

Een goede cappuccino is voor mij vaak al voldoende en hoort bij mijn dag start. Maar, mocht ik tijd hebben voor een momentje voor mezelf, wil ik mij nog wel eens uitsloven. Ook is een Starbucks of coffee company passeren zonder er een ‘te duur’ kopje koffie te halen, wel eens moeilijk. ;)

coffee2

Tegenwoordig.. zijn er zoveel verschillende manieren om jou gewenste smaak, sterkte en hoeveelheid koffie te maken. Zelf heb ik een Dolce Gusto en een simpel Senseo apparaat, maar zou graag een apparaat aanschaffen die vers gemalen koffie produceert.

Er zijn zoveel recepten en mogelijkheden om je koffie zo lux te drinken als je zelf wilt. Ik kwam online een aantal lekkere recepten tegen.

ff698b7e075d42b0ea510d64fd93a8d2

Toen ik vanmiddag thuis kwam, had ik echt zin in zo’n koffie momentje.

Mocha koffie pads, half volle merk, (light) slagroom, klein scheutje chocolade siroop en hagelslag. En daar is hij, mijn eenvoudige en lekkere koffie traktatie.
Voor jezelf, of maak het dit weekend met een lekker ontbijtje voor je Valentijn! :)

mycoffee

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s