BEAUTY | REVIEW: Essence colour & go


You can’t buy happiness, but you can buy nailpolish and that is kind of the same thing..

Deze quote is mij op het lijf geschreven haha. Al hou ik het de laatste tijd gewoon bij mijn nagels lakken en niet aanschaffen. Van de week.. ging ik naar mijn moedertje, even koffie.. kletsen, lachen. Mijn moeder was op pad geweest en ik zag bij binnenkomst 4 leuke nieuwe nagellak potjes op de tafel staan. Oeh! Haha

essence-colourengo

We waren allebei wel toe aan een nieuw lakje. ;)
Mijn mams, heeft eigenlijk bijna altijd lange nagels, van haarzelf. Gewoon een mooie lange lengte.Zij vindt het dan ook niet fijn en niet zo vrouwelijk als ze kort zijn.

Hier moet ik haar wel gelijk in geven, alleen ben ik zelf wel van de kortere nagels.

Lange zijn erg mooi, vooral vrouwelijk inderdaad.. maar voor mij alles behalve functioneel. De grootste ‘beperking’ die ik heb met langere nagels is.. ik kan niet meer normaal schrijven! Ik hou mijn pen op zo’n manier in de hand, dat mijn nagels dan gewoon in de weg zitten. Ook ben ik te druk in mijn dagelijks leven om ‘zuinig’ genoeg te kunnen zijn op mijn lange nageltjes.

De nagellak kleuren van Essence:

Sweet like candy // zacht roze
Deze kleur besloot ik te gaan proberen. Ik vind het leuk om achter de namen van de nagellak te komen. Bijna alle merken, geef wel een grappige, lieve, omschrijvende of echt passende naam aan hun product. Zo ook essence.

image

Ik vind dat deze naam wel echt goed doelt op het effect van de nagellak.
één! klein minpuntje.. wil je de optimale kleur krijgen, de kleur van het potje. Vraagt dit om 4 lagen nagellak. Dit vind ik persoonlijk heel veel.. en heb hem dan ook niet afgewerkt met een topcoat. Het drogen van zoveel lagen.. duurt lang genoeg! Al met al.. met wat geduld.. (hmm haha) staat het erg leuk, even wat anders!

When to wear: Ik vind dit echt een kleur voor het voorjaar en voor de zomer. Draag het bij een lichte outfit, fris en bescheiden.

Give me nude, baby! // Off white
Dit is de kleur die mijn moeder op heeft. Ik ga maar niet nog een keer uitleggen, wat ik vind van wit.. haha. Als eerst de naam, deze vind ik persoonlijk niet passen bij de ‘kleur’. Bij nude denk ik gelijk aan, huidkleurige tinten en niet aan wit. Dit is wel weer zo’n kleur, die erg mooi staat.. chic zelfs.
Wel geldt ook voor deze de ‘vier lagen regel’ wil je het effect hebben van het potje.Mijn moeder draagt 2 lagen, ook dit geeft een heel zacht en mooi effect.

When to wear: Naar een zakelijke gelegenheid, in de zomer.. wat mij betreft kan deze kleur altijd! ;)

image

Fame Fatal // Fel rood
Zoek je rood, echt rood! Dan zit je met deze kleur helemaal goed! Echt een mooie felle heldere kleur rood. Ook de naam vind ik daarom helemaal bij deze lak passen. Als je vaker rood wilt gaan dragen, maar niet gelijk de ‘volle pond’ wil neerleggen, raad ik je deze aan!

When to wear: Echt opwekkend en vurig, dat is wat mij betreft altijd goed. Rood is tijdloos!

Date to kiss // Neutraal koper, met een ‘shine’
Deze tint, die eigenlijk niet zo makkelijk te benoemen is, is het koper? is het bruin? is het huid/neutraal? Het is het eigenlijk allemaal niet. Hij heeft ook een ‘the satin’ stempel, dat geef aan dat het zo zal ogen op de nagels. En ja, dat doet het ook! :) Ondanks de moeilijke kleuromschrijving, raad ik hem toch aan. Bescheiden, verzorgd.. toch interessant.

When to wear: Als je even iets anders wilt als ‘gewoon neutraal’, als je een gala hebt of met de feestdagen.

Zo.. haha, een leuke gezellige middag met een uitgebreide review.
Ik kan overal over kletsen, maar dat valt denk ik onderhand wel op! Haha

Fijn weekend! Geniet ervan.

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s